2777
2789

دو روزه دعوا کردیم شروع کننده هم شوهرم بود دعوا اوج گرفت به خانوادم فحش های ناموسی گفت پدرم که فوت کرده به اونم فحش داد 

منم گریه میکردم 

نمی‌تونستم جواب فحش ها رو بدم اونوقت کتک کاری میشد

الان قهریم حرف نمی‌زنیم 

شما باشید چجوری رفتار میکنید آشتی میکنید یا همینجوری ادامه می‌دین

امکان طلاق گرفتن ندارم لطفا نگید طلاق بگیر

شاغل نیستم هیچ درآمد و پس اندازی ندارم 

وقت کراتین دارم نمی‌دونم چیکارکنم 

نمی‌خوام منت کشی کنم کاش یه درآمدی داشتم محتاج نمی‌شدم 😭

دخترم دنیامه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم حسابش نکن خودش چند روز دیگه میاد منت کشی البته اگه مقصر ایشونه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

من واقعا طلاق ترجیح میدم ولی چون شرایطشو ندارم اتاقمو جدا میکنم انقد جدا میخوابم و بی محلی میدمش تا خودش میاد سمتم و منت کشی درسته چیزی از ناراحتی من کم نمیکنه ولی تحمل میکنم و مثل خر ادامه میدم تا انشالله تاوان کاراشو حرفا شو بده

وقت کراتینتو کنسل کن اگر پول نداری ،با اون عوضی هم حالا حالا ها آشتی نکن

برای شنبه وقت داده می‌خوام کنسل کنم 

نه نمی‌خوام آشتی کنم یه حرفی زده قلبم هزار تیکه شده 

آشتی هم کنم مثل قبل نمیشم هیچوقت یادم نمیره

دخترم دنیامه
من واقعا طلاق ترجیح میدم ولی چون شرایطشو ندارم اتاقمو جدا میکنم انقد جدا میخوابم و بی محلی میدمش تا ...

به صورتش هم نگاه نمیکنم 

هر چی لازم باشه بچه ها میگن بهش 

دخترم دنیامه

اون فحاشی میکنه شمام گریه میکنید بعد برا وقت کراتین دنبال اینید ک فراموش کنید فحاشیارو!

خب اونوقت دفه بعدی فحشای بدتری میده و شمام دوباره میبخشی و این وضع تا آخر عمر ادامه داره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اون فحاشی میکنه شمام گریه میکنید بعد برا وقت کراتین دنبال اینید ک فراموش کنید فحاشیارو!خب اونوقت دفه ...

خب اگه جواب فحش بگم کتک می‌زد 

برای کراتین خیلی وقت پیش وقت گرفتم اما باید کنسل کنم

هیچوقت که یادم نمیره 

دخترم دنیامه

ببین باید یه قهر درست و حسابی کنی باهاش که یادش بمونه که نباید بی احترامی کنه... از نجابتت بوده عزیزم که جوابشو ندادی بهتر بذار همسایه هات بفهمن چه شوهر بدو بدجنسی داری

کراتین حالا نرووو

ولی در کل سرکاری چیزی برو حتی کم ... یا اینکه‌ بهش بگو هرماه باید اینقدر بریزی به کارتم بدون اینکه من بگم