2777
2789

یه توضیح بدم برااونایی که درجریان نیستن

آقا این خانواده همسرم خیییلی بمن بدکردن بدترین بی احترامی هاو فحش هارو دادن من بخشیدم و چیزی نگفتم بهترین کارهارو براشون کردم از دکتر و دوا گرفته تا مسافرت بردنشون این بارآخر فهمیدم برای بار هزارم همه رو دعوت کرده و مارو نگفته زنگ زدم و بهش گلایه کردم که مگه من چکارتون کردم و اینا اونم گفت نه اشتباه میکنی درصورتیکه همیشه مارو جدادعوت میکنه اونارو باهم 

جاری کوچیکم ۷ساله ازدواج کرده دوبار مهمونی داده عزت و احترامی که داره هیچ گسینداره جاری بزرگم خیلی؟سادس و براشون همه کاری میکنه و هرشبم خونشونه اون دوتارو باهم دعوت میکنه مارو جدا.اینا گذشت تااینکه برادرشوهرم دیدم پول زده بحسابم بعدم زنگید که تو صورت وضعیت گذاشتی از آدم های قدرنشناس؟و حسود دوری کنید منظورت به من بوده من هیچی نگفتم تا اینکه بچش بیمار شد و دیشب همسرم گفت بریم دیدنش من الان ۳ماهه دیگه نرفتم خونشون به همسرمم گفتم خسته شدم از بس خوبی کردمو بدی دیدم اما بازم رفتم سرسنگین هیچ حرفی نزدم تااینکه...

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا تااینکه دیدم جاریم بلند شد اسفند دود کرد تو آشپزخونه بوش اومد من هیچی نگفتم بلند شدیم اومدیم تا امروز به همسرم میگم مامانم چشماشو عمل کرده بزنگ حالشو بپرس پیگه مگه تو دیشب حال دل درد مامان منو پرسیدی😔😔😔

آقا اونقدر ناراحتم و تو دلم آشوبه که حد نداره بعدشم میخنده میگم من یه دیشب سنگین بودم اونموقع هاییکه میرفتم بیمارستان بالاسرش یا براشون بیمار بودن غذا درست میکردم یا بهم حرفمیزدن قطرابطه نکردمو ندیدی نه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

این حرف شوهرت من ب شوهرم میزنم 

مادزشوهرم5ساله باهاش قهرم پدربزرگم فوت شد نیومد. بعد از چن سال مادرش فوت شد منم نرفتم. دیه زدیم ب اخر سیم. انگار ن انکار عروس و مادرشوهریم

آقا من ناراحتم ازکارا و رفتاراشون دیگه نمیدونم چکار باید بکنم خسسسسته شدم خسسسسته.بخدا مامانم شوهرم کرونا گرفت کلی براش چیز میز خرید آورد مامان خودش یه زنگ نزد حالشو بپرسه بخدا مامانم شوهرمعملکرد با بابام غروب اومدن دیدنش بااینکه از شهر اونا تا شهرما ۲ساعت راهه اومدن و رفتن اونوقت این اینجوری میگه من چکار کنم از دستشون

این حرف شوهرت من ب شوهرم میزنم مادزشوهرم5ساله باهاش قهرم پدربزرگم فوت شد نیومد. بعد از چن سال مادرش ...

آخه تو با خانواده شوهرت قط رابطه ای منو بخون نوشتم کامل بخون ببین چطورن

گیر نده بهش مامانت که لنگ احوال پرسی اون نیست تو هم در حد خودشون باهاشون رفتار کن

گیر ندادم دلم میسوزه این همه من بهاینا خوبیکردم شوهرم نمیفهمه من بخدا مامان و بابام هردفعه همسرم مریض شدهازراه دور پاشدن اوندن بهش سرزدن مادر خودش یه زنگ نزده حالشو بپرسه اونوقت براشون خودکشی میکنه شوهرم

حالا پول زدن این وسط چی میگه چند زده بود؟ 😁 بابا رفتنت براچی بودااخه از اسپند معلومه اصلا دوست نداش ...

من بیمار شد هزینه درمان خانومشو نداشت من دادم اونو برام پس فرستاده بود مثلن

حالا پول زدن این وسط چی میگه چند زده بود؟ 😁 بابا رفتنت براچی بودااخه از اسپند معلومه اصلا دوست نداش ...

شوهر خدا نشناسم گفت بیا بریم گفتم اصلن دوسندارم بیام گفت بعداز اون جریان دیگه نرفتیم الان شرایط فرق میکنه بریمو دیگه دوباره نرو

آقا تااینکه دیدم جاریم بلند شد اسفند دود کرد تو آشپزخونه بوش اومد من هیچی نگفتم بلند شدیم اومدیم تا ...

سختش نکن.. کج دارمریض برو جلو واس دیگران زندگیتو تلخ نکن

رحمت برچشم خوب

سختش نکن.. کج دارمریض برو جلو واس دیگران زندگیتو تلخ نکن

از اونا ناراحت نیستم از شوهرم ناراحتم یعنی نمیفهمه فکر میکنه من دائم باید خوبی کنم حتی اگه بزنن تو سرمم باید به خوبیکردن ادامه بدم اگه یه جا قطکنم اون کلن با خانواده بدبختم که جز احترام کاری نکردن بد میشه.این منو ناراحت میکنه

از اونا ناراحت نیستم از شوهرم ناراحتم یعنی نمیفهمه فکر میکنه من دائم باید خوبی کنم حتی اگه بزنن تو س ...

مردا سیاست ندارن بروش نیار شماهم کاری ک دوسداری کن

رحمت برچشم خوب