سلام، دخترم 4 سالش تمام شده و بتازگی بردمش موسسه استعدادیابی (سید خندان) و هنوز جواب تستهاش نیومده، فعلا" فقط گفتند کمی خلاقیتش پایینه و از امروز می خواد بره دوره های خلاقیت این موسسه. کسی تجریه این دوره ها و کلا" موسسه استعداد یابی نخبگان را داشته؟
خواهرم دخترش را برد ولی اینقدر به بهونه های مختلف هزینه کرد و در آخر هیچ خودت و نی نیه گلت را اذیت نکن و مطمین باش بچه های الان همه فوق العاده باهوش و خلاق هستند
الهــــی و ربـــی من لی غیرک ... خدایا! تو پناهِ منی وقتی راهها با همه وسعتشان تنگ می شوند...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جینجر جان شمارش 22885250 - خانم عباسی و بگو مامان ستایش روشن معرفی کرده. من و دوستم رفتیم و از نتایج تستها راضی بودیم و حالا می خوان دوره هاشو شروع کنن.
من بچه ام رو موسسه خلاقیت ماه تی تی شعبه ابن یمین بردم و از طرز رفتار مسئولین و عملکرد مدیریت رضایت کامل دارم و پیشنهاد میکنم بقیه مادران حتما ثبت نام کنند