آیماهمیو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 3057 عنوان من حتی به حال دختر چهارده ساله ای که فرار کرده غبطه میخورم🖤 483 بازدید | 8 پست گذر از اینکه میدونیم ۱۴ سن ازدواج نیست و بزرگترین حماقته،و انشالله همه خوشبخت شندلم از این میسوزه که،حداقل کسی اونو انقد دوست داشت که بابتش چشم روی همه خطر ها ببنده یکی براش جنگیدو من چقد جنگیدم و نامزدم نخواست.🖤یعنی من انقدر دوست نداشتنی بودم؟🖤 امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید 1403/12/06 | 15:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بنجلیناجولی عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 6133 اون دختر عشق و عاشقی چی سرش میشد صرفا ی هوس بود و مطمعنا در آینده کلی پشیمونه خاهر کوچیکه آنجلیناجولی
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 57769 چرا تعلیق شدی تو که بچه آرومی بودیپسره رهاش میکنه حسرت اون نخور وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد
الییییییتا عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 6382 کی چی شده باز ⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
آیماهمیو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 3057 😭😭😭 حال دلتون خوب باشه الهی عزیزم امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید
آیماهمیو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 3057 چرا تعلیق شدی تو که بچه آرومی بودیپسره رهاش میکنه حسرت اون نخور سلام جان دلمدورت بگردمیه .......... تاپیک زده بود میخوام ب...شا...شم دهن خواه...ر ۳ سالم😑به فحش بستمش مریض روانی جا اون منو تعلیق کردن امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید
آیماهمیو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 3057 اون دختر عشق و عاشقی چی سرش میشد صرفا ی هوس بود و مطمعنا در آینده کلی پشیمونه اشاره کردم که منظورم این نیست امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 57769 سلام جان دلمدورت بگردمیه .......... تاپیک زده بود میخوام ب...شا...شم دهن خواه...ر ۳ سالم😑به فحش بست ... عه اون تاپیک یادمه😆😆ای بابا حیف شدی وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد
آیماهمیو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 3057 عه اون تاپیک یادمه😆😆ای بابا حیف شدی این کاربریم نه پستا ثبت میشه نه تاپیکا😑 امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید