2777
2789
عنوان

فک کنم دیگه واقعا دیونه شدم

51 بازدید | 3 پست

بچه ها من واقعا به مشکل خوردم چند سالی هست خودمو ازار میدم. از کسی خوشم نمیاد دلمو بد شکست حالا هر وقت اسمش میاد  یا خودشو میبینم یا حالا هر چیزی حالام به شدت بد میشه.یاد گذشته وکارتی که با من کردن میفتم.😔😔حوصله ندارم بحثشو باز کنم.راجب خیانت زنه فامیل نزدیکه.ومامانمم تحویلش میگیره با اینکه بدها بهش گفتم.از مامانم به شدت نفرت دارم .حتی از شوهرم.،،😔 از خودمم بدم میاد.تقصیر من که نبود اخه من چیکار کرده بودم حالا هعی به این موضوع فکر میکنم 12ساله دارم عذاب میکشم.حتی ازم درست عذر خواهی هم نشد.درک نشدم.حالا شما بگین من چطوری ادامه بدم یک بار بوده تلفنی ولی من به اندازه 12سال کابوس فکرو خیال داغونم.بگین چی کار کنم فردام اون زنه تو مجلسه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من یه ادمیم که با کسی کاریم ندارما نه اذیتی چیزی.😔

منم،بخاطر بی زبونیمه  بلدنیستم حرفموهمون موقع بزنم به طرف که دفعه بعد جرئت نکنه چیزی بگه،اینه که ازالان برای حرفا وکاراشون میترسم

۷۵.۹۲۸۰