2777
2789

ممکنه تا یک هفته درد داشته باشه مخصوصا چون دو تا انجام دادین

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یه سری درد ریزی میاد و می‌ره ولی موندگارت نیستالبته که دوتا عصب کشی کردی ممکنه یکم بیشتر درد بگی ...

یک هفته درد داشتم ، گفتم خدا کنه دیگه بعد عصب کشی قطع بشه .   

بی حسی از بین بره آره همین که دهنتو اب کشیدی سریع مسکن بخور تا درد نگیره 

بعدم اگه با آمالگام پر کنی بستنی بخوری سرد سرد باشه یه دره درد میگیره

ناراحت بشم ؛ ناراحت میکنم 😌🤨

منم دیشب جراحی کردم دندون عقلمو خونش بند نمیاد بادهم کرده😢

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
موقع عصب کشی درد داشتی سخته عصب کشی ‌‌؟

ن درد نداشت . فقط باز نگه داشتن دهان برا ۵۰ دقیقه اینا ،، سخت بود . فک درد شدم . وگرنه درد خاصی نبود . آخه دندان های ۶ و ۷ بود ، خیلی عقب بود ، دکتره هم عصبی .... یک ثانیه مجال نداد استراحت کنم . 

نه دیگع عصب کشی کردی تموم دیگع درد ندارع فقط چند ساعت اول و رعایت کن و مسکن بخور بعد برو عشق و حال

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

منم دیشب جراحی کردم دندون عقلمو خونش بند نمیاد بادهم کرده😢

من در اصل رفتم برا جراحی عقل ... کاملا نهفته س. ولی گفت فعلا باید اینا رو درست کنی . اون ک اصلا دیده نمیشه و خیلی عقبه ،، چجوری درش میارن ؟!! چند دقیقه زمان برد ؟؟؟ درد داشتی ؟ 

من در اصل رفتم برا جراحی عقل ... کاملا نهفته س. ولی گفت فعلا باید اینا رو درست کنی . اون ک اصلا دیده ...

وای این دکتر به من نگفت اول ترمیماتو انجام بده،الان پشیمونم.

نه موقع کشیدن درد نداشتم ، پایینی که جراحی شد الان بادکرده انگار خونریزیمم کم شده ولی قطع نشده.

دردهم ندارم خیلی کمه فقط نمیتونم فکمو زیاد حرکت بدم یا باز کنم درد میگیره

دوتاش باهم ده دقیقه هم نشد

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!