2777
2789

من ۱۷ سالمه 

امروز قرار بود ۶ صبح پاشم درس بخونم ۹ بیدار شدم مامانمم اعصابش خورد شد تا ۱۲ کتکم میزد کل دستام کبوده و جای زخمه موهامو هم چید...

بعد معذرت خواهی کرد گفت بخاطر خودت اینکارو کردم خیلیا بودن زرنگ تر از تو ولی کم آوردن و هیچی نشدن 

خلاصه خیلی گریه کردم تو اتاقم چشمام میسوزه ولی دارم درس میخونم 

بابام اومد خونه صدام میخواست با مامانم بره شهرستان و برگرده

دستمو دید خیلی ناراحت شد مامانمم چندتا دروغ سرهم کرد گفت بهش که بخاطر اینا زدتم و...

الان رفتن دلشوره دارم بابامم عصبیه نکنه مامانمو بزنه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چرا اینجوری میکنید باهم 

مامانت خیلی اشتباه کرده تورو زده بابات خیلی اشتباه میکنه مامانتو میزنه 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

از نه تا دوازده داشته کتک می‌زده ؟!!!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یا خدا مامانت چرا کتکت زده اخه

والا بنظرت حقشه بابات یچیزی بهش بگه

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ،ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ:)))                                                                              یه اسفندی مهربون🌝💛