سلام خواهشی که ازتون دارم جون عزیزات پنج دقیقه این تاپیک من و بخون . ما الان نزدیک یکسال و نیم زیر یک سقف زندگی میکنیم روزای خیلی سختی و توی شهر غریب میگذرونیم و تو اوج برف و سرما بازم میره سرکار ، کارش جوشکاری هست اما تنهایی خیلی سخته به روش نمیاره ، ما دو نفر برای ازدواجمون خانواده هامون مخالف بودن بااینکه جفتمون سن ازدواج رو داشتیم تصمیم گرفتیم از زیر صفر شروع کنیم ماه ها بود که توی مسافر خونه زندگی کردیم خودمون تمیزکاری کردیم به اونجا میرسیدم خیلی سخت بود که گفتنش به زبون شاید آسون باشه بعد 🥺 الان نزدیک دوماه هست که با یک نفر دوست شد و به خواسته دوستش و همسرش ما آمدیم داخل یک خونه که امکانات اولیه به کمک اونا الان هستیم البته تا عید و همراه کرایه هم پرداخت میکنیم . تو رو به خدای بالا سر برامون دعا کنید .
الان شوهرم تماس گرفت گفت الی دعا کن این کارو بتونم بردارم برای عیدمون جلو بیوفتیم چشمام پر اشک شد که خدا گفتم خدایا یه نگاه به ماهم بکن.
جون عزیزاتون برامون دعا کنید انشاالله خیرشو ببینید . اینجور مرد ها که با همه مشکلات و سختی ها بازم دست از تلاش برنمیدارند بخاطر زن و زندگیشون قابل ستایش هستن. حتی یه صلوات برامون بفرستین خدا هزار برابر خیرشو بهتون بده