2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی تلاش می‌کنه

156 بازدید | 11 پست

سلام خواهشی که ازتون دارم جون عزیزات پنج دقیقه این تاپیک من و بخون . ما الان نزدیک یکسال و نیم زیر یک سقف زندگی میکنیم روزای خیلی سختی و توی شهر غریب میگذرونیم و تو اوج برف و سرما بازم می‌ره سرکار ، کارش جوشکاری هست اما تنهایی خیلی سخته به روش نمیاره ، ما دو نفر برای ازدواجمون خانواده هامون مخالف بودن بااینکه جفتمون سن ازدواج رو داشتیم تصمیم گرفتیم از زیر صفر شروع کنیم ماه ها بود که توی مسافر خونه زندگی کردیم خودمون تمیزکاری کردیم به اونجا می‌رسیدم خیلی سخت بود که گفتنش به زبون شاید آسون باشه بعد 🥺 الان نزدیک دوماه هست که با یک نفر دوست شد و به خواسته دوستش و همسرش ما آمدیم داخل یک خونه که امکانات اولیه به کمک اونا الان هستیم البته تا عید و همراه کرایه هم پرداخت میکنیم . تو رو به خدای بالا سر برامون دعا کنید .

الان شوهرم تماس گرفت گفت الی دعا کن این کارو بتونم بردارم برای عیدمون جلو بیوفتیم چشمام پر اشک شد که خدا گفتم خدایا یه نگاه به ماهم بکن. 

جون عزیزاتون برامون دعا کنید انشاالله خیرشو ببینید . اینجور مرد ها که با همه مشکلات و سختی ها بازم دست از تلاش برنمی‌دارند بخاطر زن و زندگیشون قابل ستایش هستن. حتی یه صلوات برامون بفرستین خدا هزار برابر خیرشو بهتون بده‌

سلام خیلی هم عالی 

نه فقط ایشون  دم شمام بسیار گرم که سازگاری باهاش

واقعا اگه موفقه چون شمام با این روحیه پشتش وایسادی

.

حتما براتون ویژه دعا میکنم ...🍀🍀🌿

خدا براتون بهترینها رو از آسانترین راه بسازه

۱۰۰ ساله بشین با عافیت

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

عزیزم نگران نباش ان شاالله بحق خانم فاطمه زهرا کار همسرت درست میشه 

یا الرحم الراحمین به همسر اسی و برادر من رحم کن ، زندگی راحت و با آبرویی داشته باشن تا ابد ، امید داریم به کرم و رحمتت ، ای خدای بزرگ ، اللهم صل علی محمد و آل محمد ، الی آمیین🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سلام خیلی هم عالی نه فقط ایشون دم شمام بسیار گرم که سازگاری باهاشواقعا اگه موفقه چون شمام با این رو ...

ممنونم دوست عزیز زنده باشی ، مرسی از این لطفت .امیدوارم خدا هرچی میخوای بهت بده.

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْاَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و ...

فدای محبتتون بشم من نمی‌دونید چقدر حال دلم بهترشد با وجود عزیزایی مثل شما ، زبونم نمیخوره از ذوق که چی بگم .خدایا شکرت بابت اینکه هنوز هستن آدمایی که انسانیت تو وجودشان هست از ته دلم برات آرزو میکنم هرجا هستی و از خدا میخوای بهترین هارو برات برآورده کنه .

فدای محبتتون بشم من نمی‌دونید چقدر حال دلم بهترشد با وجود عزیزایی مثل شما ، زبونم نمیخوره از ذوق که ...

وای قربونت برم عزیزم...بخدا قلب مهربونتو از راه دور حس کردم خواهرم بهترین هارو برات ارزو دارم ان شاالله هر چی از خدا میخوای همون بشه 🤲 ان شاالله نگاه پر مهر خدا همراه همیشگیتون باش 

وای قربونت برم عزیزم...بخدا قلب مهربونتو از راه دور حس کردم خواهرم بهترین هارو برات ارزو دارم ان شاا ...

دورت بگردم عزیز شدی برام بخدا تو خودت خوبی عزیزدلم خدا حفظت کنه منم خواهر گلم برات فراتر از بهترین ها آرزو میکنم ‌. چه خوبه وجودت تو زندگی عزیزات که کنارشون هستی با حس وجود خوبت❤️