2777
2789
عنوان

فیزیک شجاعی یا یحیوی یا قضاتی

107 بازدید | 27 پست

!# ‍اول کل توضیحات رو بخونید بعد نظر بدید!!!
سلام من الان یازدهم تجربیم و این اساتید رو برا ال بعد میخوام
شجاعی / من اشتراک الماس سال اینده رو خریدم و شجاعی تو الماس هست نظرتون چطوریه و میتونید باهاش درصد بالا تو ازمون بزنید یا کتاب نشر الگو رو راحت حل کنید

یحیوی/ من خودم امسال با یحیوی کلاس یازدهم داشتم هرچی که میگفت رو میفهمیدم ولی مشکلش اینجاست که خیلی اروم حرف میزنه و منم نمیتونم افلاین ببینم 

قضاتی / ازش ویدئو دیدم خیلی خوبه اول سوالای کنکورو حل میکنه بعدسوالای سخت تر ولی مشکل اینجاست فقط نکته میگه و تست میزنه ولی اصلا مفهومو درس نمیده

کاربر اقا هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته یحیوی خیلی اروم حرف میزنه من میخوام افلاین اش ببینم ولی رو سرعت 2x 

یحیوی و که میدیدی تونستی باهاش تست های کنکور و  بزنی؟؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

درسته یحیوی خیلی اروم حرف میزنه من میخوام افلاین اش ببینم ولی رو سرعت 2x یحیوی و که میدیدی تونستی با ...

ازالان میخوای سالانه ببینی؟
باهاش نشر الگو رو میزدم
تست های کنکورو نمیدونم

کاربر اقا هستم 

ازالان میخوای سالانه ببینی؟باهاش نشر الگو رو میزدم تست های کنکورو نمیدونم

میخوام دوره ی کاموا رو ببینم شنیدم واسه کسایی که توی مدت کم میخوان به نتیجه برسن هست این دوره

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

من شجاعی هستم ولی یکی بهم گفت آفلاین ببین از اون موقع تنبلیم شد کامل ندیدم یحیوی هم دوستام خیلی تعری ...

شما خودت اون مواقع که دیدیدخوب بود براتون
میتونستید نشر الگو بزنید

کاربر اقا هستم 

من شجاعی هستم ولی یکی بهم گفت آفلاین ببین از اون موقع تنبلیم شد کامل ندیدم یحیوی هم دوستام خیلی تعری ...

اره این افلاین دیدن خیلی بده وگرنه خودم افلاین یحیوی رو میدیدم

کاربر اقا هستم 

دوازدهم فصل ۱ خیلی سبز خیلی راحت زدم نشر الگو هم دهم تا جایی که دیدم تونستم بزنم

راحت بود نشر الگو براتون
بعد از اینکه شجاعی ندید تونستید بازم خیلی سبز رو راحت بزنید
درصدتون تو ازمونا؟ موقعی که میدید

کاربر اقا هستم