2777
2789
عنوان

کیا با بچه طلاق گرفتن

579 بازدید | 20 پست

سلام دوسال طلاق گرفتم با یه بچه ۳ساله دوتایی داریم زندگی میکنیم پدرمادرمم باهام قط رابطه کردن حالا به دلایلی... پدر بچم خیلی اصرار داره که برگردم همش ابراز پشیمانی میکنه اما وقتی یادم میفته اذیت هایی ک میکرد خانم بازی میکرد گل میکشید بخاطر یه زن هرزه منو کتک میزد شبها خونه نمیومد میرفت پیش اون زن....تو این دوسال ک من طلاق گرفتم بخاطر فشار مالی مجبور شدم با یه اقایی که اونم دوتا بچه داره صیغه شدم بچه های اونم نگه میدارم ...اما تازگیا نمیدونم چرا دلم تنگ میشه به همسر سابقم بیشتر بخاطر بچم نگرانم میگم ای کاش پدر خودش بالاسرش باشه اصلا بفکر خودم نیستم بفکر بچم هستم ک داره بی پدر بزرگ میشه نمیدونم چیکار کنم

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این صیغه ات ساپورت مالی میکنه؟ پولداره

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه شما دختره و پر از احساسات و عواطف 

شما برگردی به اون زندگی 

خدایی نکرده پدرش جلو این بچه شمارو کتک بزنه می‌دونی چه به حال و روز دخترت میاد 

چه زندگی پر تنشی براش شروع میشه 

وقتی بچه ت یکساله بود سر شوهرت باید به سنگ میخورد که دیگه زن و بچه داره خودش جمع کنه 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا