2777
2789
عنوان

مو به مو اقدام به بارداری

83 بازدید | 1 پست

سلام و روز بخیر خدمت دوستان عزیزم

من نذرهای زیاده کرده بودم که یکیش این بود که ان شالله به راحتی باردار بشم ( چون سابقه باردار نشدن تو خاله و داییم دارم) حتما کارهایی که قبل اقدام انجام دادمو با عزیزانی که اقدام اولی هستن به اشتراک بذارم.

عزیزان من و همسرم آذر ماه تصمیم به بارداری داشتیم

که من آزمایش خونی که به تازگی انجام داده بودم به یک ماما نشون دادم و همونجا تست پاپ اسمیر و چکاپ هم انجام دادم ایشون قرص پرگناکر و ویتامین دی و امگا سه برام تجویز کردن  برای همسرم فولیک اسید که خودم ویتامین ای ، دی و سی هم براشون گرفتم و برای روز دوازده پریودم یک نسخه سونوگرافی نوشتن  از وضعیت فولیکول هام.

که اندازه فولیکول سمت چپم روز ۱۲ ، ۱۷ بود و هنوز تخمک آزاد نشده بود.

من بعد از اون روز شروع به خوردن قرصهام کردم و بیشتر حواسم به علائمم بود که تخمک گذاریمو تشخیص بدم.

شنیده بودم که خوردن گرمیجات باعث افزایش سایز فولیکول و تقویت رحم میشه پس از همون ماه خوردن گرمیجات رو شروع کردیم ( البته نا گفته‌نماند ما تو فصل سرما خیار ،‌ ماست و پنیر و دوغ زیاد مصرف نمیکنیم) 

خوراکی هایی که بیشتر برای میان وعده هامون مصرف میکنیم و اصلا جز جدا نشدنی زندگیمون هست: آجیل ،آجیل تخمه ، تخمه آفتاب گردون ، تخمه کدو ، گردو ، خرما و ارده که عاشقشیم ، عسل ، هویج ، موز ، انجیر خشک (که من کشته مرده ی انجیرم ولی تو فصل سرد چون که نیست خشکشو‌ مصرف میکنیم) همسرم هرروز قهوه مصرف میکنن ، دمنوش آویشن ، حلوا شیره انگور و...

ادامه داره...

و وعده های اصلیمون:

ما همه چی میخوردیم و از اول سعیم بر این بود که با ادویه طبع غذاهامونو گرم کنم مثل فلفل ، جوز هندی خیلی کم، زردچوبه ، همیشه تمام غذاهام سیر داره و...

خلاصه جونم براتون بگه که؛

از سومین پریود دی ماهم سیاه دونه و عسل رو ناشتا با دونه فلفل سیاه میخوردم تا روز تخمک گذاری چون شنیده بودم ممکنه تخمک گذاری رو مختل کنه

از یک پیج گرده نخل نر سفارش داده بودم که برای همسرم بصورت معجون درست کردم و صبح ها ناشتا مصرف میکردن که شنیده بودم به شدت اسپرم رو افزایش میده نا گفته نماند که همسرم برای بیماری پوستی به یک پزشک طب سنتی مراجعه کرده بودن و براشون کاسنی تجویز کردن و از اون جایی که همسرم عاشق کاسنی همیشه جای آب مصرف میکردن.

دی ماه از روز دوازدهم پریودم از کیت تخمک گذاری استفاده کردم و با اپلیکیشن یک زن جلو میرفتم و تقریبا کیت و علائم بدنم و اپلیکیشن تو یک راستا بودن.

همین ماه یک اقدام روز دوم تخمک گذاری داشتم که نتیجه ای نگرفتیم.

برای ماه آینده خودمونو آماده کردیم

روز اول‌پریود کاچی خوردم

از روز ۳ تا ۶ دم کرده تخم هویج مصرف کردم

و از روز اول پریود تا روز قبل از اقدام از عسل و سیاهدونه و دارچین استفاده میکردم ، همسرم هم ۴۰ روز گرده نخل نر و عسل میخوردن

جز جدا نشدنی خونه ی ما هویج و زردک هستش که هرروز تو میان وعده هامون بود.

( متاسفانه یه سرماخوردگی بد دچارش شدیم که من برای اینکه رو تخمک گذاریم دارو تاثیر نزاره هیچ دارویی جز شربت دیفین هیدرامین مصرف نکردم

از یک طب گیاهی شنیدم که به ازای هر نفر یدونه پیاز و دوتا سه حبه سیرو با دو لیوان آب بزارم بپزه آبش که به اندازه یک لیوان شد میکس کنم با یک قاشق عسل و نصف لیوان عرق نعنا جرعه جرعه بخوریم برای عفونت پشت گلو خوبه که همینم شد ما تمام عفونت رو بالا اوردیم.)

از روز دهم پریودم کیت استفاده میکردم و با اپلیکشن پیش میرفتم.

چند روز قبل و هفته ی اقدام

چند باری نخوداب با گوشت گوسفندی پختم

فسنجون با گوشت بوقلمون

واویشکا با گوشت گوسفند

مرغ

کباب کوبیده و جوجه

خورش به با مرغ

خورشت هویج با مرغ(ما فقط سینه مرغ میخوریم)

آب هویج

شیرموز با شیره انگور و خرما و ماکادمیا و دارچین و کنجد

توت فرنگی

همسرم هم معجون خوردن

چون کار میکنم تو محل کارم ناهار سرو میشه غذاهای اونجارو میخوردم و سعی میکردم با غذاهای خونه خودمونو تقویت کنم.

با توجه به توصیه های کاربر لوبیا تصمیم داشتم چند روز پشت سر هم حوالی تخمک گذاری اقدام داشته باشم.

روز پونزده پریودم ترشح شدید داشتم و احساس درد در ناحیه زیر دلم ، خونه نبودم صبحانه حلیم خورده بودم و ناهار کباب کوبیده و جوجه، خونه که رسیدم از کیت استفاده کردم خط دوم نسبتا پررنگ بود با توجه به اپلیکیشن فردای اون روز تخمک گذاریم بود اما به کیت و علائمم اعتماد کردم و اقدام صورت گرفت ، تا چهار روز بعد که دقیقا هر روز تا روز چهارم کیت استفاده کردم که همه ی  روز ها کیتم روشن و نسبتا پررنگ بود که روز چهارم پررنگ ترین حالتش بود من باز همون شب اقدام کردم.

پوزیشن اقدامم اولین شب بصورت کلاسیک‌بود اما چون منی به سرعت و خیلی زود خارج شد تصمیم گرفتیم شب های بعد داگی اقدام کنیم.

تو هر اقدام قبل از همسرم به (ببخشید) ارگاسم میرسیدم.

بلا فاصله بعد از اقدام پاهامو بالا میگرفتم و زیر کمرم بالش میزاشتم و حدودا نیم ساعت تو همین حالت میموندم البته نا گفته نماند که تمام اسپرم ها خیلی زود از واژنم خارج میشدن.و بعد به سرویس میرفتم و خودمو میشستم.

حدودا یک هفته بعد از اقدام تنگی نفس،  درد و تیر کشیدن زیر دلم احساس میشد، چند شبی به شدت بیخواب بودم،  سینه هام افزایش سایز داشتن و خیلی کم حساس بودن ، خیلی پرخور و گرسنه بودم و احساس بیحالی و تنبلی داشتم،اما خب خیلی امید به بارداری نداشتم و بهش زیاد فکر نمیکردم هرچند که تنگی نفسم منو به شک مینداخت.

خودمو با خونه تکونی سرگرم کرده بودم که یک روز به شدت از قسمت نافم تا زیر دلم تیر کشید و روزهای نزدیک به پریودم دو سه بار لک های خیلی کمی دیدم.

از موعدم گذشت

با بی بی چک تست انجام دادم مثبت بودم.

بلافاصله بعد از دیدن علامت مثبت فقط به خدا سجده کردم برای همه ی چشم انتظارا دعا کردم.

ببخشید سرتونو درد اوردم.

امیدوارم مفید بوده باشه هر سوالی باشه درخدمتتونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.