و وعده های اصلیمون:
ما همه چی میخوردیم و از اول سعیم بر این بود که با ادویه طبع غذاهامونو گرم کنم مثل فلفل ، جوز هندی خیلی کم، زردچوبه ، همیشه تمام غذاهام سیر داره و...
خلاصه جونم براتون بگه که؛
از سومین پریود دی ماهم سیاه دونه و عسل رو ناشتا با دونه فلفل سیاه میخوردم تا روز تخمک گذاری چون شنیده بودم ممکنه تخمک گذاری رو مختل کنه
از یک پیج گرده نخل نر سفارش داده بودم که برای همسرم بصورت معجون درست کردم و صبح ها ناشتا مصرف میکردن که شنیده بودم به شدت اسپرم رو افزایش میده نا گفته نماند که همسرم برای بیماری پوستی به یک پزشک طب سنتی مراجعه کرده بودن و براشون کاسنی تجویز کردن و از اون جایی که همسرم عاشق کاسنی همیشه جای آب مصرف میکردن.
دی ماه از روز دوازدهم پریودم از کیت تخمک گذاری استفاده کردم و با اپلیکیشن یک زن جلو میرفتم و تقریبا کیت و علائم بدنم و اپلیکیشن تو یک راستا بودن.
همین ماه یک اقدام روز دوم تخمک گذاری داشتم که نتیجه ای نگرفتیم.
برای ماه آینده خودمونو آماده کردیم
روز اولپریود کاچی خوردم
از روز ۳ تا ۶ دم کرده تخم هویج مصرف کردم
و از روز اول پریود تا روز قبل از اقدام از عسل و سیاهدونه و دارچین استفاده میکردم ، همسرم هم ۴۰ روز گرده نخل نر و عسل میخوردن
جز جدا نشدنی خونه ی ما هویج و زردک هستش که هرروز تو میان وعده هامون بود.
( متاسفانه یه سرماخوردگی بد دچارش شدیم که من برای اینکه رو تخمک گذاریم دارو تاثیر نزاره هیچ دارویی جز شربت دیفین هیدرامین مصرف نکردم
از یک طب گیاهی شنیدم که به ازای هر نفر یدونه پیاز و دوتا سه حبه سیرو با دو لیوان آب بزارم بپزه آبش که به اندازه یک لیوان شد میکس کنم با یک قاشق عسل و نصف لیوان عرق نعنا جرعه جرعه بخوریم برای عفونت پشت گلو خوبه که همینم شد ما تمام عفونت رو بالا اوردیم.)
از روز دهم پریودم کیت استفاده میکردم و با اپلیکشن پیش میرفتم.
چند روز قبل و هفته ی اقدام
چند باری نخوداب با گوشت گوسفندی پختم
فسنجون با گوشت بوقلمون
واویشکا با گوشت گوسفند
مرغ
کباب کوبیده و جوجه
خورش به با مرغ
خورشت هویج با مرغ(ما فقط سینه مرغ میخوریم)
آب هویج
شیرموز با شیره انگور و خرما و ماکادمیا و دارچین و کنجد
توت فرنگی
همسرم هم معجون خوردن
چون کار میکنم تو محل کارم ناهار سرو میشه غذاهای اونجارو میخوردم و سعی میکردم با غذاهای خونه خودمونو تقویت کنم.