من دخترم الان دوسال وتقریبا سه ماهشه،الان خودم سه ماهه باردارم
کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من مشکل دارم میخام دومی روبیارم که دیگه فکر بچه دوم نباشیم
کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
من ۱۰ سال فاصله انداختم بین شون اما خوب نیست اینجوری پسرم خیلی تنها مونده در حدی که الان باورش نمیشه قراره داداشش بدنیا بیاد همش میگه شماها الکی واسه دلخوشی من میگید قراره داداش دار بشم😭
اگه بچه از آب و گل در بیاد بهتره. خوب و بد رو تشخیص بده و وابسته به مادر نباشه . من خودم دوست دادم وقتی دخترم رفت دوم دبستان اقدام کنم . الان ۴ سالشه و واقعا دلم نمیاد عشق و محبتم بخاطر بارداری و خستگی و رسیدگی به یه بچه دیگه نسبت بهش کم بشه. آخه بارداری سختی داشتم