2777
2789

الان چند روزه لب به هیچی نزدم حتی آب نخوردم 

فقد فکروخیال میکنم 

نمیتونم بخوابم تو خواب همش بیدار میشم اینقد پهلو به پهلو میشم تا خوابم ببره ولی یا خواب میبینم یا کلا بیدار میشم

شب و روزم شده سیاه 

وابسته بودم بهش ولی خانوادم مخالفت کردن الان که فکر میکنم هیچی حالمو خوب نمیکنه تروخدا بگین چکار کنم از این حال در بیارم

🥹🤍

یه یچز میتونم بهت بگم بقیه مورفینن حالت موقت خوب میشه قبلن هم گفتم تو تاپیک ها
خودت فقط میتونی حال خودتو خوب کنی پس بلند شو و قوی باش 

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دلیل مخالفتا فکر کن

حقیقتا هیچ امیدی حالتو خوب نمیکنه

این دردیه که باید متحمل بشی و با گذشت زمان میفهمی حالت بهتر شده

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

باید دوران سوگواری بگذره عجله نکن و بپذیر که رفته و ناراحتی ازش فرار نکن و لطفا با کسی توی واقعیت دردودل نکن چون با دیدن این افراد باز یادت میوفته

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

فقط اینو میدم کسیک بخادت هزاربارم مخالفت کنن بازم میاد 

... 

جدا ازاینا انقد وابستگی خوب نیست ک از زندگی اصلیت بمونی زندگی هنوز ادامه داره هیچکس با مخالفت خانوادش نمرده مگر ادمای ضعیف و بچه پس پاشو خودتو جمع کن و بالاخره راه نجاتی پیدا میشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
با غذا نخوردن چیزی درست نمیشهبهترین کار اینه توکل کنی ب خدا انشاالله درست میشه بعدم پاشو دوش بگیر ب ...

واییییی الهیی دورت بگردم خداکنه اگه بهش برسم ترو هیچوقت فراموش نمیکنم عزیزم🥺💞🦋مرسی از این حرفت

🥹🤍

فعلا مسکن بخور شاید بتونی کمی بخوابی

بهتر نشدی برو دکتر خدای نکرده پنیک بهت دست نده

مشاوره هم برو.. 

اگه مطمئنی برای ازدواج مناسب و خانواده ها در جریان بودن و هستن و الان بهونه الکی ( بهونه نه حرف منطقی بین این دوتا فاصله اس) با بزرگتر فامیلرصحبت کنید که با والدینت صحبت کنن تا راضی بشن 

فعلا مسکن بخور شاید بتونی کمی بخوابیبهتر نشدی برو دکتر خدای نکرده پنیک بهت دست ندهمشاوره هم برو.. اگ ...

مرسیی عزیزم توام برامون دعا کن دوسال باهاش تو رابطه بودم واقعا پسر خوبیه از نظر اخلاق عالیه ولی وضع مالی مناسبی نداره فعلا ولی واقعا اهل تلاش و کاره 

🥹🤍

واییییی الهیی دورت بگردم خداکنه اگه بهش برسم ترو هیچوقت فراموش نمیکنم عزیزم🥺💞🦋مرسی از این حرفت

میشه مطمئنم 

اگه ب یادم باشی خودت میای تگم میکنی و میگی عقد کردیم و بهم رسیدیم