2777
2789
عنوان

خانم های اقدامی ک چن ماه باردار نشدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من،شیما زیبا ملوک،فریبا طاهره کبری فاطمه و هر کس که بچه نداره لطفا بخونید.شیما که سه تا بچه شش ...

عزیزم تاپیک ب نیت کل اقدامی ها هست 

ان شاء الله دامن همگیتون سبز بشه

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
نه. نشنیدم. چطوریه

آرد ۱ق غ

سیاه دانه پودر شده ۲ق غ 

شکر ب میران دلخواه

گلاب نصف لیوان 

زردچوبه و فلفل سیاه 

ارد دو تف بده یکم ک بوی خامیش رفت زرد چوبه و فلفل سیاه بریز توش بعد سیاه دانه اضاف کن 

شکرو گلاب رو قاطی کن بریز توش و اخر هم روغن 

۵ دقیقه در بزار روش تا بپزه 

فقط این حلوا نباید بمونه سریع خورده شه 

و اینکه سیاه دانه از قبل پودر نشه همون موقع درست کردن اسیاب کنید 

درکت میکنم من سه سال منتظرم خیلی هاااا سه سالللل

منم از اواخر نود و دو اقدام کردم. همه جور درمان هم انجام دادم. از لاپاروسکوپی پیش دکتر میردامادی گرفته تا آی یو آی و آی وی اف و دو بار انتقال ناموفق.  انتظار خیلیسخته اما خدا داره صبرمون امتحان میکنه و باید از امتحان الهی سربلند بیرون بیایم. من دور و برم زن و شوهر جوونی نموند که نی نی دار نشن و هر بار شنیدن خبر حاملگی یکی از اقوام یا دوستان داغونم کرد ولی از همه سخت ترش خبر بارداری جاری کوچیکم بود. شوهرش پنج سال از شوهرم کوچیک تره. الان هر بار بچشو میبینم خیلی بهم فشار میاد که خودمو ریلکس نشون بدم و هر وقت میخندم احساس میکنم تو خنده هام تیک عصبی گرفتم. نگاه سنگین دیگران تحملش واقعا سخته

انسانم آرزوست
منم از اواخر نود و دو اقدام کردم. همه جور درمان هم انجام دادم. از لاپاروسکوپی پیش دکتر میردامادی گرف ...

عزیزمیی ان شاء الله دامنت سبز بشه 

من اصطلاحات رو درسو بلد نیستم ی دوست دارم ۱۵ سال باردار نمیشد اقدام کرد بره واسه کاشت خورد ب عید و نرفت بعد از عید ک میخواسو اقدام کنه بهش گفتن باردار بعد از ۱۵ سال خدا خیلیی بزرگه دعا کن منم واست دعا میکنم