2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نه.چون من همچین پدری داشتم دیگه دلم نمیخواد با همچین مردی هم زندگی کنم.ببین خودت قلب و مغزت با این مسئله اوکیه یا نه.یکی اوکیه و کلا کمک کردن به آدما رو دوست داره یکی مثل من واقعا اذیت میشه شوهرش فقط واسه اون نباشه

خیلی کلی گفتین هاخه یعنی به خرج خودش؟ چند نفرن مریض داری هم‌باید کنه؟

پدر و مادرش البته دوتا مادر داره،دوتاخواهراش شوهرشون مرده خریدشونو یا کارای مردونه رو اون براشون انجام میده

اصلا این مرد خودش نیاز به حامی داره تا همراهیش کنه نمیتونه همزمان مسئولیت دو خانواده به عهده داشته باشه وگرنه اعصاب و روان و آرامش براش نمی‌مونه.مگر اینکه آنقدر درآمدش بالا باشه که برای این کارها به پرستار و کارگر بگیره

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
من نه چون طاقتشو ندارم همسرم یه ماشینش در اختیار خانواده هر از گاهی حس بدی دارم کلی هم بابتش با شوهر ...

بخاطر ی ماشین اوقاتتون رو تلخ نکن البته اگه وابستگی نداره ب خانواده اش

منو خانواده شوهرم ی ساختمونیم،هم شوهر حقوق میگیره هم پدرشوهرم حقوق،با این حال ما خیلی چیزا کم میاریم اونا کمکمون میکنن،اونا خیلی چبیزا کم میارن ماکمک میکنیم.مثلا میبینی منوشوهرم رفتیم بازار واس خرید خونه برا اوناهم چن ۲کیبو میوه،چن کیلو پیازسیب زمینی و...مثلا میبینی شد۵۰۰تومن...اونم ماهی ی بار ....البت تازگیا اینارو میخریم واسشون چون ی مشکلی پیش اومده فعلا تا سع ماه اینجوریه..یا مثلا پدرشوهرم واس خودشون چیز میز میخره ازونا نصفشو برا ما کنارمیذاره.کلا متقابله و من مشکلی ندارم.اگ برا شماهم اینجوریه ک مشکلی نیس.اگ موقتیه کمکش،بازم مشکلی نیس اما اگ تا اخرعمر قراره خرجشونو نرد ب دوش بکشه،سخته واست

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪