2777
2789
عنوان

خواهش می کنم خصوصا مامانا بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 55 پست
خدا ازش نگذره من افسرده شدم اصلا

راست میگی درکت میکنم .من پسرم رو می‌بردم پیش ،مربیش هر روز می‌گفت پسرت یه جوریه اصلا گوش نمیده در و دیوارو نگاه میکنه . من یهو گفتم نکنه اینم بیش فعاله .خیلی ترسیدم فرداش با گریه رفتم مهد .معاونشون بود ،روانشناسی بود ،دید من حالم بده شروع کرد روحیه دادن و گندی که مربیان زده بود رو داشت جمع میکرد. بعدا فهمید خانم مربی ،خصوصی تدریس میکنه و برای همین هی به همه می‌گفته بچه شما چیزی یاد نمیگیره که ما بترسیم و خصوصی بگیم بیا پیش ما .

منم چند شب نخوابیدم و گریه کردم . حتی شماره روانشناسی گرفتم . 

آخه بچم خجالتی هست  ولی خنگ نیست که . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
نه ی بار بردنش بچه خون گریه کرد ی مدت ب گریش اهمیت نداد گفت خوب میشه اما نشد که نشد گفتار درمانی هم ...

عزیزه دلم چه قدر برای مادرش سخته آرزوی بهتر شدنشو دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۳سالشه در حد چنتا کلمه میگه بیشتر مواقع هم بی هدف ۱۰ جلسه رفتیم گفتار فعلا پیشرفتی نیس من هر ...

درست میشه پیشرفت خیلی سخته ولی مطمئن باش هر ماه بهتر میشه اگه خودت خیلی باهاش صحبت ونی خصوصا با اصولی که گفتار درمانگر میگه کمکی خواستی من هستم عزیزم

بجز لکنت چه علائمی داره .اصلا با یه علامت نمیشه قضاوت کرد. با دو دقیقه هم نمیشه . خواهرزاده من از ۱۱ ...

بیشعور بود فکر کنم به خاطر جیب خودش این کارو کرد دکتر احمق

درست میشه پیشرفت خیلی سخته ولی مطمئن باش هر ماه بهتر میشه اگه خودت خیلی باهاش صحبت ونی خصوصا با اصول ...

گفتاردرمان ما فعلا درحد کتاب نشون دادن و حلقه انداختن این جلسات رو پیش رفته 

دختر من عدم یکپارچگی حسی بود برا همین تا الان اینطوری مونده

چه دکتربیسوادوبیشعوری مگرباچنددقیقه میشه اتیسم رو تشخیص داد... بایدزیرنظربگیره بچه رو

خیلی بیشعور بود اصلا بچه هیچی من الان از بچه اوضام بدتر شده روحیم ترکیده

گفتاردرمان ما فعلا درحد کتاب نشون دادن و حلقه انداختن این جلسات رو پیش رفته دختر من عدم یکپارچگی حسی ...

عزیز دلم مامان مهربون و دلسوز قوی باش و بدون کم کم درست میشه من خیلی سعی کردم قوی باشم خیلیییی

خیلی بیشعور بود اصلا بچه هیچی من الان از بچه اوضام بدتر شده روحیم ترکیده

خب سعی کن خودتوآروم کنی ومحکم باش ببرش پیش یک متخصص خوب توشهرتون چون این فکر توسرت میمونه وتبدیل به وسواس فکری میشه.ولی دکترکه بگه انشاالله سالمه راحت میشی.

مشکلش اینه که اگه تو خونه بهش بگم برو ماشینو بیار میاره بیردن گیج میشه یا خیلی یهویی به آدمای تو بیر ...

چون بیرون کم بردیش اینجوری شده خوب میشه نگران نباش ، شاید میخاد جلب توجه کنه که می‌چسبه به بقیه، دکتره یه چی گفته ولش کن بابامعلوم نیست تودانشگاه آزاد درس خونده یاباسهمیه دکتر شده ، همه ی دکترا که خوب نیستن 

گوش نده منم پسرم چهارساله بود تحت هیچ شرایطی نمی تونست حرف ر رو تلفظ کنه 

کلا حرف زدنش رو کسی نمی فهمید بردم گفتار درمانی کلی انگ چسبوند کم هوشه و عقبه 

با حرف اون احمق من فکر می کردم بچم خنگه چه شب ها که گریه نکردم

تا خواهرم اومد بهم گفت غلط کرده بچه خیلی هم سالمه نیاز به کلاسم نداره 

حتی با کلامش که الکی گفت منم ر نمی تونستم بگم تو به خالت کشیدی چقدر به بچم 

اعتماد بنفس داد

حتی الکی بهش می گفت آفرین ر رو گفتی  والا با دو جلسه تشویق خاله تونست ر تا حدودی 

بگه و دیگه بعد خودش با خودش تمرین می کرد که خالش براش دست بزنه

الانم شاگرد نمونه هست و خیلی هم قشنگ و باشخصیت حرف می زنه

عزیزه دلم چه آدم عوضی بوده

خیلی .بخدا مردم الان فقط به فکر جیب خودشونن .یه درصد به اون طرف مقابل فکر نمیکنن یا اینکه فردا چه جوری باید جواب پس بدن .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم