2777
2789

یه پتو ببر تو ماشین هم میکشی روت .من اون زمان با دانشگاه رفتم تقریبا هیچی نیاز نبود چون هتل گرفته بودن برامون.اما تو ماشین سردم میشد

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووو مگه هنوزم برگزار میشه؟ با خودت حتما ملافه تمیز ببر واسه زیر پتو و روی تشک و بالش...دیگه مسواک و خمیردندون،پد بهداشتی همراهت باشه شاااید لازم شد،قرص مسکن و شربت دیفن هیدرامین(چون زمستونه احتمال داره گلودردی چیزی بشی لازمت میشه)...دیگه بقیه‌ش بستگی داره به اینکه چندروزه اردوی شما،ولی چیزایی که گفتم طبق تجربه‌ی قدیمی لازم میشن

ملافه ببر دو تا روی خودت و روی تخت بکش 

اگر سرمایی هستی پتو مسافرتی واسه تو ماشین 

سفرت اگر سه روزه اس حموم نرو اونجا به جاش لباس هات رو عوض کن مرتب و ضد تعریق داشته باش بو نگیری 

ضد آفتاب و جوراب اضافه و هر وسیله بهداشتی که لازم داری قاشق و چنگال و چاقو  و بطری آب محض احتیاط 

هیچی دیگه اضافه نمیخوای

یه پتو مسافرتی نازک بردار تو راه سردت شد بپوشی 

وسایل شخصی مثل لیوان مسواک قاشق 

هندزفری یا ایرپاد واسه گوش دادن آهنگ 

شارژر 

لباس راحتی واسه خواب 

وسایل بهداشتی مثل نوار بهداشتی ژل بهداشتی لباس زیر اضافه 

پول

دوران دبیرستان رفتم خیلی خاطره خوبی بود برام 

تخت ها مثل تخت‌های سربازی بود قبل خاموشی میومدن زورت می‌کردن بخواب 😅

رستوران هاش بااینکه غذاهاش بعضیاش بدمزه بود ولی دورهمی خیلی می‌چسبید یبار برق رفت تو حیاط با چراغ ماشین شام خوردیم 

چه روزای خوبی بود 😭😭😭

یه پتو مسافرتی نازک بردار تو راه سردت شد بپوشی وسایل شخصی مثل لیوان مسواک قاشق هندزفری یا ایرپاد واس ...

مرسی عزیزم از راهنماییات

اونجا دیگه راحت میشه گوشیو زد شارژ؟ پیریز به اندازه کافی داره؟😂😂😂

مرسی عزیزم از راهنماییاتاونجا دیگه راحت میشه گوشیو زد شارژ؟ پیریز به اندازه کافی داره؟😂😂😂

بخدا یادم نیست 

ولی فکرکنم جایگاه مخصوص داشت 

منظورم اینه که کنار تخت پریز نداره قبلش باید گوشیتو شارژ کنی