2777
2789
عنوان

خانه داری

102 بازدید | 6 پست

چند روزه دارم کمک مادرم میکنم تو کار های خونه.

واقعا سخته واقعا سخت، بیچاره شدم. ولی احساس خوبی دارم از خودم راضی ام. به نظرم انسان باید رفتار خوب، فداکاری و از خودگذشتگی رو تو خانواده خودش شروع کنه و یاد بگیره. (البته که وظیفمه، ولی خب.)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداقوت بهتراه حل هرکاری رو بلد باشیانجام اون کار برات سخت نمیشه

آره دیگه مثلا ظرف شستن خیلی طولش میدم خخ در حالی که مادرم زود میشوره البته منم با مدیریت مادرم جلو میرفتم 

باسلام قدر مادر گرامی رو بدونید بااینکه خودم خانم هستم بهتون به عنوان خواهر کوچکتر میگم

زن و بچه و کار همیشه هست اما مادر نه 

من مادرم و امسال ازدست دادم خیلی برادرم و دوست داشت ولی به همه بچه‌اش محبت یکسان میکرد یک محبتی به من میکرد که اگه برادرم میدونست قطعا حسودی می کرد 

لحظه های آخر به برادرم گفت پسر بیا ببوسمت به داداشم گفتم صبر نکن برو بقلش با همین حال دست منو می فشرد محکم خیلی محکم توش عشق و محبت و ترس بود هزاران فرد دستمو فشردن ولی هیچ آغوشی و فشردن دستی مثل مادرم نبود و نیست

وقتی برادرم ازدواج کرد عوض شد عشق مادرم و نمی‌دید 

من می‌دیدم خجالت می‌کشیدم یک مادر جلوی دخترش کوچیک شه برادرم و دوست دارم ولی یادم نمیره

باسلام قدر مادر گرامی رو بدونید بااینکه خودم خانم هستم بهتون به عنوان خواهر کوچکتر میگمزن و بچه و کا ...

اوه واقعا متاسفم، تسلیت میگم. خیلی خیلی سخته داغ مادر. بله میفهمم چون خیلی مواقع فکر میکنم به مرگ خودم و عزیزانم، دنیا خیلی ناپایداره معلوم نیست فردا من زنده باشم. 

اوه واقعا متاسفم، تسلیت میگم. خیلی خیلی سخته داغ مادر. بله میفهمم چون خیلی مواقع فکر میکنم به مرگ خو ...

ممنون ، خدا مادر و پدرتون نگه داره 

شما جوانید چرا این فکر میکنید من همش تو نماز هام میخواستم پیش مرگ مادرم بشم چون طاقت نداشتم ولی همچی دست اون بالایی هست توکل تون بخدا باشه زندگی خیلی بالا پایین داره باید صبور بود

ممنون ، خدا مادر و پدرتون نگه داره شما جوانید چرا این فکر میکنید من همش تو نماز هام میخواستم پیش مرگ ...

ممنونم از شما، این فکر ها رو باید بکنم. چون واقعیت تلخه، این دنیا غم و اندوه. شاید این فکر ها باعث یک تلنگر باشه برای من که وقت کمه ممکنه فردا پشیمون بشی حواستو جمع کن.