2777
2789

من خودم فک میکنم اگه ی روزی بچه دار بشم نمیخوام کسی بچمو بغل کنه🥲😂

یا اگه دختر باشه دوس دارم اگه کسی میخواد بغلش کنه یا ببوستش اول ازش اجازه بگیره 

کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیذاشتم لختشو کسی ببینهموقع تعویض پوشک خصوصا

اره واقعا این خیلی مهمه خیلی از مادرا رو دیدم ک نسبت ب این موضوع خیلی بی اهمیتن

جلو دیگران لباسشو عوض نمیکنم.کسی حق نداره دعواش کنه به هر دلیلی

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

کلا نانازی هستن .منم باهاشون مهربونم و هواشون دارم .بعضیا میگن بچه لوس کردی حرص می خورم .خب به تو چه زحمتش با منه‌ بعدم با محبت و احترام گذاشتن بچه لوس نمیشه نبودش بچه رو عقده ای می کنه

خب اگه ی روزی بچه دار بشی چ حساسیتی نسبت بهش داری

نمیشم کلا چون از اول تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم هیچوقت 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

خانواده شوهرم بچرو کتک میزنن که مثلاً زرنگ بار بیاد من نذاشتم بهش از گل نازک تر بگن 

دختر رو که کلا برده میدونن میگن از بچگی بزنش کار بکش فردا بزرگ شد نگن تنبله (دختر خودش سرتاپا عقده تا زندگی کسیو نابود نکنه آروم نمیگیره) 

یبار مادرشوعرم به دخترم که سه ماهش بود گفت چرا گریه می‌کنی میگم عمه بیاد بزنتت منم گفتم عمه غلط میکنه یه دونه بزنه ده تا میخوره همون شد دیک از زدن حرف نزدن 

پسر جاریمو اونقدر زده بودن بچه روانی شده بود الان که جاریم جدی شده نمی‌ذاره بزننش پسرش واقعاً ماشاالله یه نابغه است 

فک کن بچت ب مادر شوهرت بگه اجازه نداری منو ببوسی اونوقت خدا داند چی میشه😆

🤣🤣بیشتر منظورم جنس مخالف بود ولی خب از بچم اجازه بگیرن شاید خوشش نیاد

کلا نانازی هستن .منم باهاشون مهربونم و هواشون دارم .بعضیا میگن بچه لوس کردی حرص می خورم .خب به تو چه ...

وای دقیقا گل گفتی خدا حفظشون کنه🥹