واییی اینقد اعصابم خرابه و خستم که نمیدونم اصلا از کجا بگم تازه پنج هفته و خورده ایه باردارم بعد یک سالو نیم تلاش وانتظار که با شوهرم کشیدیم شوهرم وضع مالیش خوبه باباش کارخونه داره و خدایی ادم خوبیه وبهمون میرسن اما نمیدونم چرا شوهرم خرج نمیکنه همش میگه ندارم منم میگم مگه چیکار میکنی ما که خرجمون زیاد نیس باباتم که هوامونو داره چند روز پیش سرما خوردم دکی بهم استامینوفن داد حساسیت داشتم افتادم بیمارستان نه پول دکتر و داد نه پول سنو اینارو بنده خدا مامانم همرو داد چند برجه لباسامم مامانم میخره این برجم برنج وهرچی که تو خونه لازم بود اورد طفلک منم امشب دیگه قاطی کردم اخه من پارسالم سر همین موضوع یه سقط داشتم استراحت مطلق بودم اینقد سر این دکتر را پول دادنا دعوا کردیم که افتاد باباشم گفت یکو نیم ملیون زدم به حسابش مگه نداده بهت بعداون سقط سخت و مشکلات و انتظارباز داره همون روشو میره
خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان
تازه بعداز این که از بیمارستان اومدم گفتم ولش کن حتما نقد دستش نبوده هم پول مامانمو میده هم به خودم باز برا دکتر اما اصلا به رو خودش نیاورد دیروزم میگم فشارم بالاس دکتر چندتا ازمایش گرفت امروز میرم نشونش بدم اصلا به رو خودش نیاورد پول بدم برو خو شبم که اومد خونه مامانم دنبالم نشستم تو ماشین گفتم نمیخواست پول بدی زشته خجالت نمیکشی واستاد هر چی فوش بود داد بهم برد خونه مامانم گفت برو پایین گفتم به تو ربطی نداره میرم خونه خودم هروقت دعوا شده من رفتم جات گشاد شده پرو شدی دیگه
خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان
اگه از این مرد با این گدا بازیاش بچه میخای درگیر نشو این چند ماه رو هم سر کن تا بچه بیاد. اگه نه که جلوش وایسا با پدرشوهرت حرف بزن هر ماه پول رو به کارت یا حساب تو بریزه.
اصلا اجازه نده مامانت برات هزینه کنه..بزار شوهرت احساس مسولیت کنه..موظفه مایحتاج زندگیتو فراهم کنه..بنظرم اروم باش.اگه شوهرت برات واس یه روز فقط یه نون هم داد همونو با آب بخور ولی شان مامانت و خونوادتو پایین نیار ..بخدا توکل کن عزیزم