2777
2789
عنوان

به نظرتون گوشیشو بگردم یا نه

502 بازدید | 63 پست

امشب زنگ زدم شوهرم مشغول بود گوشیش چندثانیه بعد قطع کرد جواب داد به گوشیم گفتم کی بود گفت دوستم

اومد یواشکی نگا کردم دیدم یه اسم پسر نوشته و امروز از صبح چند بار باهم تماس داشتن که یک بارشو همسرم رد داده وتا تماسشون۳۵ دیقه ۲۹ دیقه بود رفتم تلگرامش دیدم شماره پروفایلش معلوم نی دختر یا پسر ولی چند متن عاشقانه داشت 

بعدشم دیدم تو ایرانسل من یه  شماره به اسم پدرش هست که اینترنت داره و پدرش اصلا اون شمارد استفاده نمیکنه هیچ کدوم از اعضای خانواده اش استفاده نمیکن

نگا گالری ایش کردم دیدم دراز کشده از پاهاش عکس انداخته و یه گوشی رو پاشه که شبیه گوشی قبلیش بود 

هستین بقیه اشو بگم ؟

بنظرتون برم گوشیشو بگردم ببینم چه خبره

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم عکس براچکی میفرستادی گفت هیچکس همینجوری گرفتم فک کنم گفتم چه شبیه گوشی قبلیته گفت نه والا اون خونه مادرمه همونجام مونده

چیکار کنم برم‌بگردم گوشیشو اصلا شرایطش ندارم بفهمم چیزی هست و قهر کنم برم خانواده ام به اندازه کافی غم دارن😭

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

من بیشتر از تو فضولیم گل کرد اینجور که گفتی😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

نگرد چون ممکنه چیزی پیدا بشه و روح و روانت به هم بریزه

دودلم وسوسه میشم ولی به خودم میگم ول کن انشالله چیزی نیست تو خیلی حساسی نمیدونم چیکار کنم

نه اعصابت داغون میشه روش بدتر باز میشه من براساس تجربم میگم نگرد آرامشتو بهم نریز ولی کم کم بهش نزدیکتر شو یکم تغیر تحول تو رابطه ولباس خوابت بده خلاصه یکارکن اگرم چیزی هست بزاره کنار

عزیزم قبل این چیزا به چیزی شک کرده بودین

چیزی دیده بودم قبلا ازش که تموم شده بود رفته بود اون خیلی شکاکم و بهم ریخته😞

بهش گفتم عکس براچکی میفرستادی گفت هیچکس همینجوری گرفتم فک کنم گفتم چه شبیه گوشی قبلیته گفت نه والا ا ...

ولش کن اصلا نگرد ممکنه یه چیزی پیدا کنی اعصاب وروانت بهم بریزع

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.