2777
2789
عزیزم شماکه کنکور نداری دلیل دخالتت چیه؟چه اعتراضی بزنن؟پشت کنکوریا هزینه ی دوبرابر کردن یسال عمرشون ...

من کنکوری ام دوازدهمی ام اما به دلیل بیماری که دارم شاید نرسم به کنکور (عمل جراحی)

اتفاقا چون با پوست و استخوان درک کردم میگم 

اون موقع همین همکلاسی های بنده میگفتن پشت کنکوری حق ترمیم نداره شخصن ریدم به همشون که گناه دارن حقشونه 

این دفعه شماها دور برداشتین انگاری 

الان حذف میکنن برا شما بالفرض اون وقت ۶۰درصد رو فقط دوازدهم میخوای؟ یا نصف نصف برا کنکور و دوازدهم و اون بچه دوازدهمی ای که از سال یازدهم بره ۱۱ تا امتحان بده (خوب یا بد بماند استرس که کشیده روانش که بهم ریخته ) شده ۶ تا حالا نگران این باشه رتبش به خاطر پشت کنکوری که از هر لحاظ حساب کنی تایم بیشتری برای بالاکشیدن خودش داشته تجربه بیشتری داشته که صد البته دمش گرم یکی بشن؟!

عدالتی که ازش حرف میزنی رو شکر 😂

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

عزیزم شماکه کنکور نداری دلیل دخالتت چیه؟چه اعتراضی بزنن؟پشت کنکوریا هزینه ی دوبرابر کردن یسال عمرشون ...

یادت باشه پشت کنکور موندن ۹۰درصد مواقع یه انتخابه نه اجبار توانش رو کسی که انتخاب کرده باید بده و از قبل بهش فکر کرده باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کنکوری ام دوازدهمی ام اما به دلیل بیماری که دارم شاید نرسم به کنکور (عمل جراحی)اتفاقا چون با پوست ...

امیدوارم‌مشکلی که داری حل بشه که پشت‌کنکور نمونی ولی کسی که همون یازدهمو‌نخونه کنکورشم خراب میکنه به جایی نمیرسه نگران نباش.! من فکر کردم بزرگتر از مایی و گفتم قضیه ای ک به تو ربط نداررو توش دخالت نکنی

چیزی هست ک ما تصمیم نگرفتیم نه من نه تو ولی پشت کنکور موندنو این داستانا خیلی سخته برای همون میگم امیدوارم همین امسال رد کنی بره کسی که دوازدهمه روال عادیشو چه بخواد چه نخواد باید طی کنه حالا میتونه امتحانشو خوب بده اگ براش مهمه میتونه هم خوب نده اون پشت کنکوری چاره ای جز پشت کنکور بودن نداشته و فقط هدفو بسته رو همین‌کنکور پس خیلی براش موثره همینکه یه باری از دوشش برداشته بشه به هرحال امیدوارم واس شما دوازدهمیا هم بردارن همین ۶ تا درس رو که اگه بنظرت ناعدالتیه برابر باشیم . هرچند خیلی فکرکردم که پشت کنکوریا هم یه حقو حقوقایی دارن بلخره هزینه وقت عمر همه چی... امیدوارم موفق باشیو مشکلت زوده زود حل بشه🙏🏻🤍

من کنکوری ام دوازدهمی ام اما به دلیل بیماری که دارم شاید نرسم به کنکور (عمل جراحی)اتفاقا چون با پوست ...

عزیزم به این فکر کردی یک پشت کنکور در عرض یک ماه چجوری 2 پایه رو باید امتحان بده؟؟؟

میشه 

عزیزم به این فکر کردی یک پشت کنکور در عرض یک ماه چجوری 2 پایه رو باید امتحان بده؟؟؟

این شرایط برای خیلی از دوازدهمین ها هم هست نچتنها که نیستید 

بیاید خودخواه نباشیم 

امیدوارم‌مشکلی که داری حل بشه که پشت‌کنکور نمونی ولی کسی که همون یازدهمو‌نخونه کنکورشم خراب میکنه به ...

من میگم هرچی میخواد باشه برای همه باشه 

همه ما کم سختی نداریم بهتره خودخواه نباشیم 

موفق باشی 

این شرایط برای خیلی از دوازدهمین ها هم هست نچتنها که نیستید بیاید خودخواه نباشیم

عزیزم اون 6 درس یازدهم برای ماهم بیاد من مشکلی ندارم اتفاقا از اول سال دارم دارم عمومی های یازدهم رو میخونم چون فکر نمیکردم حذف بشه ولی مشکل اینه کسی به حرف ما گوش نمیده و کار خودشو میکنن به هرحال امیدوارم کلا حذفش کنن

میشه