2777
2789

بابام دیشب خوابید بیدار شد قاطی کرد سر هممون داد کشید رفت بیرون نیومد خونه برای غذا مامانم گفت بیاید بخوریم جمع کنیم 

امروز اومد گفتیم بیا ناهار نیومد رفت بیرون تا الان منتظرش بودیم بیاد.اومده میگیم بیا غذا نمیاد میگه معده م درد میکنه مامانم میگه صبح صبحونه هم نخوردی بیا داد میکشه 

دلم داره از بغض میترکه چیکار باید کنم

همش داد میزنه سرمون انگار مودیه 

خسته شدم ازش حس میکنم دیگه دوستش ندارم🥺

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

تازگیا اینجوری شده ؟ 

عزیز دلم الان باباها خیلی فشار روشونه

خیلییی

یکم تحملش کن 

درکش کن 

اتفاقا سعی کن الان پیشش باشی

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازگیا اینجوری شده ؟ عزیز دلم الان باباها خیلی فشار روشونهخیلییییکم تحملش کن درکش کن اتفاقا سعی کن ا ...

من از صدای بلند وحشت دارم انقدر که لکنت زبون میگیرم و دستام میلرزن الان من حتی از هم کلوم شدن با بابامم میترسم 

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

این اتفاق ها تو همه ی خونه ها هست عزیزم ، میدونم سخته ولی باور کن میگذره و یه روز که برگردی عقب و بهش فکر کنی برات ساده و حتی مسخره میاد ، مردها روی احترام و اقتدارشون تو خونه حساس هستن مادرت باید با هنر زنانه به پدرت مهربونی کنه و از زیر زبونش بکشه ببینه چه مشکل یا ناراحتی داره که باعث بداخلاقی هاش شده وقتی قهر میکنه حتما مشکلی داره که می خواد بره تو غار تنهاییش و راه حل پیدا کنه ، شما بچه هاام تا میتونید باید احترام شو نگه دارید و سعی کنید بهش شخصیت و جایگاه بالایی بدید ، هرموقع هم میبینید تمایل به سکوت و دوری داره اجازه بدید تو خودش باشه مردها در سکوت خستگی در میکنن

دلم خیلی گرفته کاش میشد پدر و مادرشو انتخاب کنه

من تو این سروصدای بابام مع ه م عصبی شده سر هرچی درد میگیره سنمم به ازدواج نمیخوره که به این دل خوش کنم

یه بار بهش گفتم داد نزن گفت اصلا میرم رفت فرداش اومد

الانم گفتم میشه یواش حرف بزنی گفت میخواید اصلا خفه شم

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

این اتفاق ها تو همه ی خونه ها هست عزیزم ، میدونم سخته ولی باور کن میگذره و یه روز که برگردی عقب و به ...

خدا شاهده مامانم صد دفعه میپرسه چته سرشو میندازه بالا میگه هیچی ماهم میپرسیم میگه هیچی برید اتاق

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

سر مو توی غذا حساسه یه بار مو در اومد دیگه نخورد اشک هممون و دراورد هممون التماسش کردیم تا باز اومد

ببخشیدا اشتباه خودتونه زیادی بهش توجه میکنید بد عادت شده

یه بار با همسرم دعوام شد یه غذای خیلی خوشمزه درست کرده بودم گفتم نهارو کشیدم بیا بخور گف گشنم نیس همون لحظه همه سهمشو ریختم تو سطل زباله واسه اینکه دوباره گرم نکنه بخوره بعد یه ساعت اومد گف غذا تو یخچال نبود گفتم نمیخوردی منم ریختم دور

بعدش دیدم یواشکی در سطلو باز کرد با حسرت به غذا نگاه میکرد از اون موقع به بعد حتی اگه خونه ما دعوام بشه سر سفره همه حاظریم وگرنه تا وعده ی بعدی باید گشنه بمونیم

ببخشیدا اشتباه خودتونه زیادی بهش توجه میکنید بد عادت شدهیه بار با همسرم دعوام شد یه غذای خیلی خوشمزه ...

ما یه بار این کار‌و کنیم هممون و خفه میکنه

مامانم خیلی راحته ولی من انگار دلم میلرزه یخ میزنم

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟