2777
2789
عنوان

تجاوز مدرسه پسرونه

1938 بازدید | 33 پست

سلام مامانا

پسرم کلاس چهارمه 

چند وقته آخر شبا همش تو خودشه،در طول روز خوبه

هر چی می گم چی شده،اتفاقی افتاده چیزی نمی گه

امشب بعد چند وقت از زیر زبونش یه چیزایی کشیدم

گفت زنگ تفریح پسرا از پشت میچسبن به هم،همدیگرو.......

گفتم بدون لباس یا با لباس؟

گفت از روی لباس

گفتم با تو هم کردن؟گفت آره

گفتم تو هم کردی؟گفت یه بار اومدم انتقام بگیرم انجام دادم

گفت دوستم گفته :یکی از بچه های بالاتر به اون یکی گفته اگه بهم ده تا کیمدی بدی،میذارم بدون لباس انجام بدی 

بعد صبح به باباش اصرار کرد زودتر منو برسون مدرسه

امشب خیلی باهام صمیمی شده بود،گفت مامان می دونی چرا زودتر رفتم؟تو مدرسه صبحا دوستام مراسم خای...ه  کشی دارن،می خ استم ببینم چجوریه

دارم دق می کنم،پسر من حتی اسم جاهای خصوصی رو بلد نبود،مدیر مدرسشون دوست شوهرمه،خیلی آدم باشخصیتیه،واسه همین گذاشتم این مدرسه

نمی دونستم محیطش اینجوریه

نمی دونم الان رفتار درست چیه😭

اولش خیلی ناراحت شدم

تا رسیدم به مراسم خا.ه کشی 🤣🤣

اسی تو رو خدا ناراحت نشو

مراسم هم میگیرن براش 😂😂

خــــــــــــــــــــدا 🤣

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر تربیت بچه سخت شده خدا بهمون رحم کنه

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

هول نکن اصلا 

اروم

واسه هر بچه ای میتونه اتفاقاتی تو مدرسه و بین دوستان بیوفته تو هر سنی و هر جنسیتی.

تو فقط اونقدر باهاش صمیمی باش بزار کامل برات تعریف کنه

حتی ی درصد اخم نکن ناراحت نشو دعواش نکن عکس العمل نشون نده چون میره قایمکی انجام میده و میگ من هیچکاری نمیکنم

یواش یواش باید از اونا دورش کنی با حرفات و بفهمونی کار خوبی نیس خلاصه نمیدونم چطور توضیح لوم

حس ششمی بهم درخواست بده به نیتش آیت الکرسی میخونم