2777
2789

دوران عقد با.   بابام کمی مشکل داشتند شب عقد بهش لباس نداد بابام نمیدونم چرا  خانوادش هر بلای بود سرم آورد بعد عروسی داستانش مفصل.     و بعد از عروسیم.  شوهرم و بابام باهم زمین خریدن بابام یه خورده بدهکار شد از شوهرم شوهرم هیچ وقت نگفت به بابات بگو پولامو پس بده.   دیگ موقع که دست بابام پول اومد به یک بدبختی پولاشو گرفت.  و الان بابام هفت میلیون از شوهرم میخاد نمی‌ده پولاش همش حرفای گذشته میزنه که بابات اینجوری کرد اون جوری کرد  چیکار کنم 

گلم برای هر مشکلی که دارید 

قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه منو گذاشتن وسط من دارم داغون میشم

من هیچ وقت اجازه نمیدم شوهرم با خانوادم شریک بشن، از اولم بهش گفتم دور شراکت باهاشون خط بکش 

و گفتم احترام اصل مهم زندگیمه اگر به خانوادم احترام نزاری به خانوادت احترام نمیزارم پس حرف چرند نزن 

و یه چیز کوچیک ام بگه سریع گارد میگیرم 

خانوادمم خیلی کارا برام نکردن تو زمان عقد و عروسی گفتم ما رسم نداریم و تمام

من هیچ وقت اجازه نمیدم شوهرم با خانوادم شریک بشن، از اولم بهش گفتم دور شراکت باهاشون خط بکش و گفتم ا ...

منم به شدت بهاش برخورد کردم که به هیچ عنوان قبول نمیکنم که شریک بشید برگشت بهم گفت تو دوست نداری من پیشرفت کنم منم دیگ گفتم بور هرکاری دلت میخواد بکن 

منم به شدت بهاش برخورد کردم که به هیچ عنوان قبول نمیکنم که شریک بشید برگشت بهم گفت تو دوست نداری من ...

بگو برو با خانواده خودت پیشرفت کن 

چون ته شراکت دعوا و یه هم خوردن روابط مگر چی بشه واقعا خوب پیش بره