2777
2789

انشاالله اگه خدا بخواد قصد داریم ماشینمونو عوض کنیم میخواستم اگه اطلاعاتی در مورد معایب یا مزایاش دارید بگید لطفا . ممنونم

"یک نفر مانده از این قوم که بر میگردد "                            حس خیلی خیلی خوبی بهم میده این جمله

پدر شوهرم داره . ماشین قوی و پر شتابیه ولی خیلی از قطعاتش دیگه اصلا گیر نمیاد . پدر شوهر من یکساله دنبال چند تا قطعه است .فقط دست دوم هست. بدنه داخلیه ماشین مثل اون پلاستیک فشرده ها خیلی خشکه و خورد میشه به مرور . عمر مفیدش ۳ ساله . صندلیهاش به شدت بده و گوده . سریع خسته میشی خصوصا مسافت طولانی . سر و صدا زیاد تو ماشین میاد و تکون زیاد توش احساس میشه

خدایا خیلی دوستت دارم. دلم تنگ شده خیلی تنگ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم دارن خيلي ماشين پر خرجيه تازه قطعاتشم در صورت خرابي به سختي گير مياد انشالله شما با دل خوش بخريدو استفاده كنيد 🌹

براي آرامشم لطفا يه صلوات بفرستيد سپاسگذارم 
شوهرم میگه دیگه قطعاتش خیلی سخت پیدا میشه به جاش میتونین یه ماشین خوب بخرین

مدل ۹۷ اینو با ۸۳ تومن میشه خرید به نظرتون با این قیمت چه ماشین بهتری میتونیم بخریم

"یک نفر مانده از این قوم که بر میگردد "                            حس خیلی خیلی خوبی بهم میده این جمله
من یبار ۷ ساعت تو اون ماشین نشستم تا دو سه روز پاهام درد میکرد و گوشم صدا میداد خیلی بده 

والا ما خیلی هم باااش مسافرت رفتیم اصلا اذیت نشدیم

البته همسر من خیلی به ماشین میرسه

کوچکترین صدایی نداره ماشین ما

ما نزدیک یک ساله خریدیم ملشین راحتیه قطعاتشم درسته گرونه ولی از نمایندگی سفارش میدیم و میگیریم کل ...

آهان مرسی .شما مدل ۹۶ دارین ؟ راجع به سرو صدای داخل ماشین و نرم نبودنش نظرتون چیه؟