2777
2789
عنوان

تست بارداری

117 بازدید | 19 پست

پریودم عقب افتاده، قبلا هم سابقه داشتم عقب بیفته

الان پریودای من چند روز فاصله باید باشه؟ با این همه تفاوت...

شروع پریود تو ماه های قبل ۳ بهمن، ۳ دی، ۵ آذر، ۶ آبان، ۵ مهر، ۱ مرداد

میخواستم بیبی چک بزنم ولی الان نمیدونم ۱ روز تاخیر داره؟ یا ۳ روز؟ درست نشون میده؟

اگه موعدت گذشته بزن نشون می‌ده

عزیزم من ۱۰روز تاخیر دارم بی بی چک منفیه فردا میخام برم آزمایش بتا آیا امیدی هس

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نمیدونی من کی باید بیبی چک بزنم؟ با این اوضاع پریودام

نمی‌دونم عزیزم

معذرت میخام تو‌تاپیکت سوال پرسیدم 

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
عشقم دختر دایی من بی بی چک منفی بتا منفی رفت سونو گفت بارداری هیچ چیز غیر ممکن نیست توکل کن به خدا

فردا میرم خودمو شوهرم خیلی امید داریم

۱۱ماه اقدامم 🥹دعا کن

عشقم دختر دایی من بی بی چک منفی بتا منفی رفت سونو گفت بارداری هیچ چیز غیر ممکن نیست توکل کن به خدا

واقعا ممنونم ازت ب حرفات نیاز داشتم

♥️