2777
2789
عنوان

علت درد دست

58 بازدید | 12 پست

بچها من صب ک بیدار می‌شم تا شب همش درحال فعالیتم

اصلا استراحت ندارم. درس می‌خونم در طول روز

چندماهیه بازوهام و ماهیچه ساعدم خیلی تیرمیکشه 

کار سختم نمی‌کنم اصلا کار خونه نمی‌کنم

علتش چی میتونه باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاعصابه

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

خب چیکار کنم خوب شم؟می‌ترسم

عزیزم اعصابت آرومه؟

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

نه راستشاسترس دارم و اینکه کلا ادم عصبی هستم بیشتر مواقع

باورکن همونه

اها خب چیکار کنم اعصابم بهتر بشه

یوگاانجام بدم تمرکزتوبلاببرانرژی هامنفی روازخودت دورکن قوی باش به خودت تکیه موقع عصبی شدن بروتواتاقی درازبکش دست بزارروشکمت نفس عمیق بکش خیلی عمیق وآروم آروم جوری دم وبازدم عمیق باشه چهارثانیه هردوش طول بکشه روی نفس کشیدنت تمرکزکن، وهمزمان خودتویه جای خاص که دوسداری تصورکن کناردریایازیریه درخت باصدای گنجشک هاصدای آب رودخانه،واینکه این دم وبازدم عمیق رومیتونی کنارپنجره انجام بدی باهوای تازه