2777
2789

خواهر شوهرم ازدواج کرده چند ماه پیش با ماشینشون تصادف کردن تا الان تعمیره از اون موقع تا الان هر هفته ماشینمون رو میبرن با اینکه ما وضع مالی خوبی نداریم ماشینمون هم خرابه شوهرم روش نمیشه بگه نمیدم خیلی حرصم گرفته قبلنا که ماشین نداشتیم من خیلی اذیت بودم کسی هم نمی‌گفت بیا برسونیمت شما بودین چیکار میکردین

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو ننداز جلو و سپر بلا و حرفای خواهر شوهرت کن ب نظر من ...شوهرت خودش باید ی جوری برسونه که من با ماشین کار میکنم یا هر چیز دیگه آیی ...منم همیشه خودمو  می‌انداختم جلو و آدم بده میشدم شوهرم میشست از منظره لذت میبرد 

مگه چطور تصادف کرده که بعد از چن ماه هنوز تحویل نگرفته ..

در مورد ماشین هم اگه میدونین چه روازیی میان میبرن لا اقل اونروز باک ماشین پر نباشه زیاد خوش به حالشون نباشه

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

یکی دوباربهونه بیارین میفهمن بگین خرابه و..

فایده نداره شوهرم میگه خرابه ولی بازم بی فایدس میان میبرن

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍