2777
2789
عنوان

برداشت شما از این بیو 👇

103 بازدید | 9 پست

هم دستمون تو جیبمون میره💸هم به کمرمون🗡

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

فک کنم یعنی با تلاش خودش داره خرج خودشو میده 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول و عمل

اهوم مچکرم 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

نظر هوش مصنوعی :

۱ :

این بیو یعنی که هم پول‌داریم، هم به خودمون سختی می‌زنیم! 😅 یعنی مثلاً هم می‌خوایم خوش بگذرونیم و خرج کنیم، هم باید به خودمون فشار بیاریم و سختی رو تحمل کنیم. 

مثلاً مثل این می‌مونه که می‌خوای بری یه سفر باحال، ولی از طرفی هم باید نگرانی‌ها و مشکلات روزمره‌ات رو تحمل کنی. 💼✈️

یه مثال دیگه: فرض کن توی یه مهمونی هستی، هم می‌خوای خوش بگذرونی و هم می‌دونی که باید به کار و درس‌هات هم برسی. یعنی هم تو کیف پولت خرج می‌کنی، هم توی ذهنت به خودت می‌گی: "آخه چرا اینقدر کار دارم؟!" 😅

در واقع، این بیو یه نوع شوخی و اشاره به اینه که زندگی همش خوشی و راحتی نیست و باید با چالش‌ها هم کنار بیایم!

۲ :

این جمله یه نوع بیان عامیانه و شوخی‌گونه‌ست که اشاره به دو جنبه از زندگی داره: یکی اینکه ما هم پول خرج می‌کنیم (دست‌مون تو جیب‌مون می‌ره) و دیگری اینکه هم باید به خودمون فشار بیاریم و سختی بکشیم (به کمرمون می‌ره). 😅

به عبارت دیگه، یعنی در زندگی هم باید برای خوشگذرونی و لذت‌ بردن خرج کنیم، هم باید با مشکلات و چالش‌ها دست و پنجه نرم کنیم. مثلاً تصور کن که می‌خوای بری یه سفر یا مهمونی، ولی همزمان هم باید به کار و مسئولیت‌هات برسی و استرس رو هم تحمل کنی! 🎉💼

در کل، این جمله به ما یادآوری می‌کنه که زندگی همش خوشی نیست و باید با چالش‌ها هم کنار بیایم و همزمان از زندگی لذت ببریم! 😊

🤸🏻‍♀️

نظر هوش مصنوعی :۱ :این بیو یعنی که هم پول‌داریم، هم به خودمون سختی می‌زنیم! 😅 یعنی مثلاً هم می‌خوای ...

مچکرممم