2777
2789
عنوان

دوست جنس مخالف

163 بازدید | 23 پست

سلام دوستان خوبین

پسر من ۱۶ سال رو تموم کرده 

سر زیون دار و مودبه

ولی اعتماد بنفس نداره 

ماه پیش کلی دوست و همکلاسی ناباب داشت برای اینکه پیششون کم نیاره کلی بهشون باج میداد 

باهاشون سیگار میکشید و یه بار مشروب خورد

سر یه اتفاق های رهاشون کرد من میشناختمشون 

ولی اون اهمیت نمیداد تا به قول خودش سرش به سنگ خورد

حالا گیر داده دوست دختر میخوام 

راستش میترسم از درس و زندگی بیوفته 

شهر کوچیکی هستیم 

تابلو هم میشه 

خودشم میگه خجالت میکشم 

از طرفی مثلا میخواد پیش بقیه کم نمیاره 

مشکل من اینه 

پسرم محصله 

از درس می افته 

میگم بذار رفتی دانشگاه 

میگه تو همش مخالف منی و ضد حال میزنی 

چه کار کنم اخه

برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️

بگو پیدا کن خودت

مگه دوست دختر رو جایی تحویل میدن ک بهت می‌گه سفارش بده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخالفت کن ، یعنی چی میای از ما میپرسی خب 😐

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بهتره با روانشناسی نوجوان صحبت کنی این اتفاقات اگه زیاد یا کم‌بشه عواقب بدی داره و صلاح کار رو اعضا ...

راستش دو سه نفر مشاور صحبت کردم 

حرفاشون تناقض داره منم گیر افتادم

قانعش کنین که کار بدیع.جدا از اون،چزا میخواد به بقیه ثابت کنه از اونها کمتر نیست توی کار های بد؟اخه عرق خوردن و دوست دختر داشتن چیز خوبیه که پزش رو میدن

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

راهنمایی بده ...مگه میشه به این نسل حرف زد

راهنمایی کردم دیگه مخالفت کن ، از عوارضش بگو ، از یک نفر که تجربه داره سوال کن ، دو سه تا کتاب بخون ، به یک تفریح مشغولش کن تو این سن فکر نکنه دختر تفریحه براش 🙄

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

راستش دو سه نفر مشاور صحبت کردم حرفاشون تناقض داره منم گیر افتادم

ببین بگی نه بدتر میکنه بگو باشه ولی دوست دختر رو باید پیدا کنی مخالفت نکنی از اون اصرار میاد پایین

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
راهنمایی کردم دیگه مخالفت کن ، از عوارضش بگو ، از یک نفر که تجربه داره سوال کن ، دو سه تا کتاب بخون ...

متاسفانه اونقدر تحت تاثیر هم سن ها هستند 

ببین بگی نه بدتر میکنه بگو باشه ولی دوست دختر رو باید پیدا کنی مخالفت نکنی از اون اصرار میاد پایین

من همیشه مخالفم 

الان سعی میکنم 

چیزی نگم

فقط میگم صبر کن بعداز کنکور

اولا که آفرین به شما مادر عزیز که جوری تربیت کردی که در حدی باهاشون راحته که درخواست می‌کنه تا اینکه خودش سر خود کار های اشتباهی انجام میداد

بهش بگید که این کار ها عاقبتی ندارع و سرگرمی نیست رفتن توی رابطه خیلی عواقب و پشیمونی داره که لطمه وارد می‌کنه بهش بگید که اگه از کسی خوشش میاد می‌تونه باهاش دوست سه تا وقتی که بزرگ شدن و باهم ازدواج کنن نه دوستی های الکی

من همیشه مخالفم الان سعی میکنم چیزی نگمفقط میگم صبر کن بعداز کنکور

مخالفت کنی بدترع 

بزار فکر کنه مشکلی نداری با این قضیه 

باور کن نصف کارش ب خاطر اینه ک فقط همراه باشید باهاش شاید موافقت کنی از سرش هم بیوفته 

اولا که آفرین به شما مادر عزیز که جوری تربیت کردی که در حدی باهاشون راحته که درخواست می‌کنه تا اینکه ...

ممنون ازت 

بله گلم جوری باهاش حرف میزنه منو دوستش بدونه 

امیدوارم به حرفام گوش بده