کsaggezورد مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 1843 عنوان میخوام فردا برم میکرو ابرو ولی 160 بازدید | 17 پست کسی رو ندارم از نوزادم مراقبت کنه به مادر شوهرم گفتم بااکراه قبول کرد ببرم پیشش خیلی نگرانم باخودم ببرمش چی میشه؟؟ واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر. 1403/12/05 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m__kalbim عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 10861 عزیزم ببریش هم اون اذیت میشه هم توکار مهمیهبزارش یجا تا آرایشگر با دقت و تمرکز بهتری انجامش بده 🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀
کsaggezورد مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 1843 کدوم شهری؟ 😍سقزخیلی ناراحتم کاش خواهرام یا مادرم بودن واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.
yasmaaaan عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 786 زیاد طول نمیکشه من کل کارم با رفت و برگشت تازه از خونمون دور هم بود کلا شد دو ساعت اینا که دخترمو مامانم نگه داشت در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲
nikiiiiiii عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 596 😍سقزخیلی ناراحتم کاش خواهرام یا مادرم بودن من هامه سنه کاش نزیک بواین هوشم پیو بو تا بیتو
mahgol613 عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1502 عزیزم ناهار هم درست کن و براش ببر که خوب مراقبت کنهابرو زمان بر هست و محیط آرایشگاه پر از بوی رنگ و مواد هست و برای ریه نوزاد سم هستنوزادت رو ببر ولی دستت خالی نباشه
کsaggezورد مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 1843 عزیزم ببریش هم اون اذیت میشه هم توکار مهمیهبزارش یجا تا آرایشگر با دقت و تمرکز بهتری انجامش بده عزیزم خودمم نگران همینم میترسم ببرمش نزاره کارشو خوب انجام بده گند بزنه به ابروماز طرفی هم دوس ندارم ببرم پیش مادر شوهرم از دیروز گفتم میرم اونجا باهام لج کرده همش چشم غره میره مذهبیه میگه گناهه مگه ابروت چشه واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.
کsaggezورد مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 1843 عزیزم ناهار هم درست کن و براش ببر که خوب مراقبت کنهابرو زمان بر هست و محیط آرایشگاه پر از بوی رنگ ... ممنون بابت نظرت گلم راس میگی نمیبرمش همینطوریشم مریضه الهی من بمیرم تیروئید داره دلم خونه خواهر. واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.
کsaggezورد مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 1843 من هامه سنه کاش نزیک بواین هوشم پیو بو تا بیتو ای قزات لمن قربانی دستت ❤️❤️ واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.
nikiiiiiii عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 596 ای قزات لمن قربانی دستت ❤️❤️ خوانکا دایک شیرین 😗 بروکانیشو موارکو بت
کsaggezورد مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 1843 زیاد طول نمیکشه من کل کارم با رفت و برگشت تازه از خونمون دور هم بود کلا شد دو ساعت اینا که دخترمو م ... اره برامنم گفت یه ساعتو نیم طول میکشه مشکل اینجاس بچه ام شیر خودمو میخوره همش دوس داره سینه مو مک بزنه تا خوابش میبره واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.
m__kalbim عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 10861 عزیزم خودمم نگران همینم میترسم ببرمش نزاره کارشو خوب انجام بده گند بزنه به ابروماز طرفی هم دوس ندارم ... میکرو مگه گناهه؟من خودم مذهبی میخواستم انجام بدم😐 🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀
کsaggezورد مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 1843 خوانکا دایک شیرین 😗 بروکانیشو موارکو بت قربانت بم ممنون گلم اگر به قسمت بیت البته😅پنج شش ساله هراموی انجامی بدم هردفعه به بونه ی شتیکو پشیمان ابمو واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.