2777
2789
عنوان

دو تا هم کلاسی پسر پولدار دارم

552 بازدید | 27 پست

این دو تا با هم رفیقن و تقریبا میشه گفت پولدارترین پسرای کلاسن

یعنی بابای پولدار دارن

منم کارورزی ترم آخر پرستاری واسه ی درسی رو با اینا افتادم 

امروز روز دوم بود

ظهر دعوتم کردن واسه ناهار باهاشون بیام بیرون

برگام ریخته بود...تشکر کردم و گفتم نمیتونم بیام

ولی راستش چه قدر دلم میخواست برم باهاشون...آخه خیلی وقته ی غذای رستورانی خوب نخوردم...اونا رو هم مطمئنم بهترین جای شهر میرن...هعیییی...کاش منم بابای پولدار داشتم

جفتشون ماشین گرون دارن...پول رستوران براشون پول خورده

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅

واو 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مودب بودن...ان شالله شما هم به موفقیت برسی..

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

چقد دخترا سطحي نگرن چقد راحت ميشه گولتون زد

چهار ساله میشناسمشون 

یکیشون سیده

سر به زیر و مودبن

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅