2777
2789

داغ شد موهامو هر کاری کردم فر نکرد ایندفعه بعد از چند دیقه بوی سوختگی داد  داغ شد ولی . فر نمیکرد به خاطر همین بود ؟

از چیزی که پرسیدین اطلاع ندارم . ولی میشه بگین چطور فر میکنید با اتو؟ اگه عکس و فیلم آموزش هم دارید لطفاً معرفی کنید بهم خیلی ممنونم

قد: ۱۶۲    وزن اولیه(۹۹٫۱۱٫۳): ۷۱٫۴   وزن هدف: ۵۶🔒😍  گروه: نارنجی⚡👊🏻👊🏻 سرگروه: @سمیه139۶            وزن فعلی: ۶۶ (همیشه تا قبل از اینکه انجام بشه به نظر غیر ممکن میاد؛ اما«من» می‌خوام انجامش بدم تا  به خودم ثابت کنم که هر چیو بخوام و براش بجنگم  ، ممکن میشه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل اینستا دیدم

منم امتحان کردم نشد . قشنگ فر میشه واسه شما؟

قد: ۱۶۲    وزن اولیه(۹۹٫۱۱٫۳): ۷۱٫۴   وزن هدف: ۵۶🔒😍  گروه: نارنجی⚡👊🏻👊🏻 سرگروه: @سمیه139۶            وزن فعلی: ۶۶ (همیشه تا قبل از اینکه انجام بشه به نظر غیر ممکن میاد؛ اما«من» می‌خوام انجامش بدم تا  به خودم ثابت کنم که هر چیو بخوام و براش بجنگم  ، ممکن میشه:)