2777
2789
عنوان

با مامانم خیلی بد دعوام شد

70 بازدید | 5 پست

بچه ها من امسال کنکوریم خیلی عصبیم تو طول روز هزار جور فشار روانی رومه بعد جمع میشه یدفه خیلی بد بروز میدم البته کلا قبل اینم ادم عصبی بودم علتشم دعوا های شدید پدر مادرمه بابام دو قطبی داره مامانمم اصلا در برابرش کوتاه نمیاد خیلی شدید دعوا کتک کاری بعد صبح مامانم سر اینکه من گوشیمو خواست من یکم دیر دادمش بهش شروع کرد غر زدن منم کاری نداشتم شروع کرد به مسخره کردم ظاهرم منم یهو منفجر شدم هرچی از دهنم درومد گفتم بعد رفت گریه کرد که من بخاطر تو طلاق نگرفتم تو هرروز باهام دعوا میکنی ولی من اصلا دست خودم نیست اصن عصبی شدنم حرفایی که میزنم تحت کنترل خودم نیست خودمم میدونم مقصرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دلم این دعوا ها تو همه خانواده ها وجود دارده، بخصوص دختر و مادری، 

دوباره بغد از چند روز با هم خوب میشین

در ضمن حرف های مادرت رو به دل نگیر، ادم که عصبی میشه یه چیزهایی میگه که اصلا بعدا بهش فکر میکنه شاخ در میاره،. اینکه راجب ظاهرت بد گفت مطمعن باش از ته دلش نبوده 

تو ته ته دلش واقعا دوستت داره و واقعا اگه همه عالم بگن دخترش زشته ولی ته ته دلش بازم میگه تو خوشگلی، هر چند  خودش بد میگه... 

چون تو بخشی از وجودشی، تو از وجود مادرتی، اونم وقتی تورو میبینه ته وجودشو میبینه 

بیخیال بابا،. این دعواها طبیعیه 

قدر مادرتو بدون با همه بدی هاش بازم، وقتی تو خوشحالی، اون ته دلش عروسی بر پا میشه

عزیز دلم این دعوا ها تو همه خانواده ها وجود دارده، بخصوص دختر و مادری، دوباره بغد از چند روز با هم خ ...

میدونی بیشتر چی اذیتم کزد میدونه حساسم رو این کنکور لعنتی هی نفرینم میکنه ایشالله قبول نشی 

میدونی بیشتر چی اذیتم کزد میدونه حساسم رو این کنکور لعنتی هی نفرینم میکنه ایشالله قبول نشی

خب این که طبیعیه

منم وقتی با مامانم دعوام میشه کلا به من میگه تِرِه سرطان بیه (به زبان محلیه، یعنی الهی سرطان بگیری)، با تمام وجودش انگار میگه... ولی برای من عادی شده 

راستی اینم بهت بگم که، منم دقیقا همسن توهم و کنکوری ام،. حالا بماند که چقدر سر کنکور با مامانم بحث و دعوا داشتم.... 😑

ولی من از حسن زاده آملی شنیدم،که خدا نفرین مادرا را گوش نمیده، ولی نفرین پدرا رو گوش میده. 

چون مادر اگه نفرین میکنه از ته دلش نیست، خودش چند روز بعدش پشیمون میشه یا ته دلش برای بچه هاش دعا میکنه،. اما چون پدرا از ته دل میگن، اونو حالا خدا میسنجه میبینه و...