2777
2789
عنوان

چه تصوری از ازدواج دارید

141 بازدید | 8 پست

یکی از دلایلی که بصورت جدی به ازدواج فکر نمیکنم اینه که تصور بدی از زندگی متأهلی دارم. مثلاً اینکه ممکنه اختلافات زیادی با همسرم داشته باشم. اون از ازدواج با من راضی نباشه. بعد از مدتی نسبت به هم سرد بشیم. زندگی یکنواخت باشه. طلاق عاطفی داشته باشیم. همیشه چنین ترسهایی تو ذهنمه.

دلیلهای منطقی هم براش دارم. من ازدواج موفق خیلی خیلی کم دیدم. چه در اطرافیانم و چه در دیگران. میبینم چه زن و چه شوهر به همدیگه دروغ میگن. بی احترامی میکنن. گاها شاید آبروی هم رو میبرن. برای همدیگه سیاست دارن. باهم رو راست نیستن. خیلی از زندگیها رو دیدم که اینطورن.

آیا این تصور از ازدواج کاملا اشتباهه؟

من قبلا اینطور فک می‌کردم

ولی بعدها انقدر خدا رو شکر زوج موفق دیدم که نظرم به طور کلی تغییر کرد.

تصور من زن و مردیه که با هم مهربونن، با هم چالشا رو حل می‌کنن. یار و یاور همدیگه ان. البته اونایی که سن بالا دیدم ازدواج کردن اینطوری بودن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اولویتت عشق باشه اما منطقم کنارش باشه.اگه آدمی هستی که تحملت زیاده و گذشتتم زیاده و دنبال آرامش هستی ازدواج عالیه باهمه سختیها ولی اگر اهل کل کل و مامانت چی گفت بابات چی گفتباشی مجرد بمون

از کجا آمده ام آمدنم‌ بهر چه بود؟

اصلا ازدواج موفق به نظرم وجود نداره  یا اگر هست خیلی نادره

و تصور منم یکم ترسناکه میترسم همسرم بهم زور بگه وهمش حرف خودش رو به کرسی بنشونه 

یا من براش بی اهمیت باشم و اگر مریض شدم اهمیت نده  

یا خودشیفته باشه و همش از هر کاررری ایراد بگیره 

میترسم بهم خیانت بشه و بیماری جنسی بگیرم  

میترسم بچه دار بشیم بعد بگه چرا از ریخت افتادی و... و.... 

بستگی به دو طرف داره

من کلا آدمی ام که اعتقاد دارم همه چیز دو طرفه

اگه چیزی برای اون ممنوعه برای منم ممنوعه...

حتی اگه اون خوب نباشه تو خوب باشی اونم‌ یاد میگیره..‌

به نظرم رابطه کلا یه سری قواعدی داره که اگه عشق به وجود بیاد بهش عمل میشه ....