2777
2789

سلام به همگی

دوستان از روند روز عمل میگید

مثلا تو اتاق عمل که وارد میشید چیکار میکنن

دکتر بیهوشی جدا حرف میزنه با ادم؟ 

چه سوالایی میپرسه؟ 

برای بیهوشی چیکارمیکنن 

خلاصه هرچی میدونید بگید خیلی استرس دارم

من دراز کشیدم

ی سری چیزا پرسیدن بیهوش شدم متوجه نشدم چی شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی میری تو رو تخت دراز می‌کشی دکتر بیهوشی معمولا سوالا و شوخی های مسخره می‌کنه ک استرسو کم کنه بعد ...

خب یعنی سوالای خاصی نمیپرسه از ادم؟ 

انژیوکت رو قبلش میزنن؟ 

از وقتی وارد اتاق عمل شدی تا وقتی بیهوشت کردن خیلی طول کشید؟ نمیشه منو سریع بیهوش کنن😢😂

نه خیلی طول نکشید

اون بیکار فقط حرف نمیزنن خب

کارای بیهوشیت رو انجام میدن همزمان باهات صحبت میکنن ک 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خب یعنی سوالای خاصی نمیپرسه از ادم؟ انژیوکت رو قبلش میزنن؟

ن حرفای معمولی و اینکه اگه مریضی خاصی داری یا داروی خاصی میخوری می‌پرسه من خودم افت فشار دارم خودم بهش گفتم 

انژیوکت مهم نیس واسه منو تو همون بخش قبل اتاق عمل زدن گاهیم همونجا میزنن

نه خیلی طول نکشیداون بیکار فقط حرف نمیزنن خبکارای بیهوشیت رو انجام میدن همزمان باهات صحبت میکنن ک

🥲 اها فک میکردم اول مثلا دکتر بیهوشی میاد کلی حرف میزنه و سوال میپرسه

بعد میره دکتر خودت میاد حرف میزنه

بعد بیهوشی برمیگرده

بعدم باهم شروع میکنن😢😂

ن حرفای معمولی و اینکه اگه مریضی خاصی داری یا داروی خاصی میخوری می‌پرسه من خودم افت فشار دارم خودم ب ...

اها خب خوبه 

میپرسن داروی خاصی مصرف میکنی یا مثلا میپرسن داروی خاصی در طول این یکی دو هفته مصرف کردی؟ چون من قرص سیتریزین خوردم 

اها خب خوبه میپرسن داروی خاصی مصرف میکنی یا مثلا میپرسن داروی خاصی در طول این یکی دو هفته مصرف کردی؟ ...

اره همرو میپرسن نپرسیدن هم خودت بهشون بگو فقط تا ۷۲ ساعت قبلش دارو نباید خورده باشی دقیق یادم نیس