2777
2789

من وقتی خودمو میبینم و ادم‌های ک واقعا حسود هستن و هزار رنگن رو میبینم 

میفهمم واقعا خدا باهموناست..

من به شدت ادم مهربونی هستم 

کلی کار خیر میکنم 

اصلا دلم نمیاد به کسی بگم کارت بده 

یا خودت بدی 

به اندازه کافی برای همه وقت میزارم

اما ادم‌های نزدیکم اینجوری نیستن 

حسودن 

نمیخان کسی از خودشون بالاتر باشه 

کلی منو جلو بقیه خراب میکنن 

و حتی یه جوری رفتار میکنن انگار اونا باعث بالا رفتن تو شدن 

خلاصه ک بس کنید مهربون نباشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول چک کن ببین مهربونی یا مهرطلب

بعد بشین معنی قرآن رو بخون ببین خدا ده بار گفته غصه موفقیت های اونایی که بدی میکنن رو نخور ، تا یه جایی خدا همینطوری بهشون میده میده یهو با سر میخورن زمین

من فهمیدم این دوره زمونه مهربون باشی فک میکنن احمقی

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

مهربونی کردن و مهربون بودن بد نیست....آدم باید وفتی میبینه دارن در حقش بدی میکنن،از خودش دفاع کنه....مثل اینه که یه عقرب پیشت باشه و تو بگی که خوب من که با این عقربه کاری ندارم....تازه براش غذا هم میبرم....پس اون نباید منو نیش بزنه....یه ضرب المثل هست که میگه نیش عقرب نه از ره کین است..افتضای طبیعتش این است...

بعضی ها هم طبیعتشون بد بودنه...حالا خوبی هایی هم دارنا...ولی خوب گاهی بدیشون بیشتر دیده میشه...کلا سعی کن هرجا در حقت بدی کردن،بتونی از خودت دفاع کنی

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

فک کنید من انقدر مهربون و احساسیم 

یه روز وقت میزارم میرم یه پکخوشگل برا تولد دوستم میگیرم 

بعد دوستم به شوهرش میگ یه کارت هدیه از سرکارت بگیر بیار ...

همنقدر بی احساس 

تازه مبلغشم خیلی کمتر از هدیه من 

منم دقیقا خصوصیات تورو دارم 

یه بار امتحان داشتیم و من قرار بود به همکلاسیم برسونم که تقریبا اون دوره دوستم بود برسونم

م می تونستیم تو هر کلاسی که میخوایم بشینیم 

حالا کلاسی که من انتخاب کردم مراقبش کلا آدم بیخیالی بود با ما هیچ کاری نداشت 

من نشستم و دیدم کلاس پر شد و این آقا پسر نیستش 

داشتم میرفتم بهش گفتم بیا دنبالم یهو غیبش زد 

و نیومد 

پشت سریه من میخواست بره از این کلاس و دوستمم اومد 

به جای اینکه بشینه جای پشت سریم میگه نه تو چرا نشستی نیومدی دنبالم 

منم میگم خو بیااا

بعد از اون اول بهم پیام داد و فقط گفت **دورو** بعد بلاک کردم

منم برام مهم نبود واقعا تا اینکه دیدم یکی یکی دوستام دارن باهام سرد رفتار میکنن 

چرا ؟ این عقده ای رفته هرچی تو ذهنش میومد به دوستام گفت 

من وقتی فهمیدم پشمام ریخت و سعی کردم به دوستام بگم که اشتباه میکنن و من اصن این حرفا و کارارو انجام ندادم 

ولی باور نکردنی که

از اون موقع مدرسه زهر مارم شد و در هفته سرجمع ۳ روز نمیرم مدرسه