2777
2789

@نیلوفر_29  

من کلی خدم و خشم ندارم اتفاقا وقتی به سن چهارده رسیده بودم خودم میتونستم کارهامو انجام بدم تازه اون دختر یه خواهر بزرگ تر داره 

مسلما وقتی مادر فوت میکنه خواهر بزرگ تر وظیفه داره یه چیزایی رو یاد بده به کوچیک تر از خودش 

اون زنم خانوم اون خونس نه کلفت 

یه مرد باید پشتیبان زنش باشه در هر صورت 

اون آقا هم اگه اعتراضی داشت به قول بعضیا فقط برای کلفتی بچه هاش زن گرفته اعتراض میکرد تذکر میداد 

زنم چه اول باشه چه دوم چه پنجم وقتی با مردی ازدواج میکنه خانوم خونشه نه کلفت 

زنم حق و حقوق خودشو داره اسی اگه بشنوه اون خانوم یک هشتم ارث میبره علاوه بر مهریش ایندفعه دیگه نمیگه برم بزنم دهنش میگه برم بکشمش 

من قانون و گفتم خداروشکر قانون یه جا به داده زنا رسید 😍

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

چی شده؟

هیچی عزیزم جواب اون خانمو دادم ❤

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی یه سوال برام پیش آمده شما رشته تحصیلیتون چیه ؟ روانشناسی میخونید یا وکالت ؟ اخه دیگران و صلاحیت نظر دادن نمیدونید ولی خودتونو بر حق میبینید 

اتفاقا من چون شرایط مشابهی رو از نظر گذروندم راحت تر میتونم راجب تایپیکی که زده بود نظر بدم 

گرچه اینجا همه باهم برابرن و هر کسی میتونه تو تایپیکا نظر بده  @نیلوفر_29  

آدم تا جای کسی نباشه نمیتونه درک کنه

یکم پایین ترو بخون من چنین شرایطی داره زندگیم پس درک میکنم 

راستی یه سوال برام پیش آمده شما رشته تحصیلیتون چیه ؟ روانشناسی میخونید یا وکالت ؟ اخه دیگران و صلاحی ...

@نوربانووووو  

راستی یه سوال برام پیش آمده شما رشته تحصیلیتون چیه ؟ روانشناسی میخونید یا وکالت ؟ اخه دیگران و صلاحی ...

شما فقط قانون رو گفتید پی اخلاق و انسانیت این وسط چیه 

اتفافا مادر همسرم فوت شدن و با اینکه بچه ای تو خونه نداشتن بچه ها بعد از سالگرد مادرشون برای پدرشون پیش قدم شدند زن گرفتند و حتی خود بچه ها پیشنهاد دادند مهریه زن باباشون نصف خونه پدرشون باشه چون پدرشون 65 سالش بود گفتن به هر حال ممکنه پدرشون بعد چند سال فوت کنه این خانم آواره نشه اوایل هم مرتب بچه ها به پدرشون و خانه ای که تو اون بزرگ شده بودند مرتب سرمیزدند و حتی چقدر به زن باباشون محبت می‌کردند و احترام می‌گذاشتند اما کم کم متوجه تغییر رفتار این خانم شدند فقط یه موردش رو میگم روز پدر بچه ها همگی کادو گرفتند برن پیش باباشون حتی عصر رفتیم که برا ناهار یا سام هم نمونیم بچه خواهر شوهرم تشنه بود خواهرشوهرم رفت سر یخچال آب بیاره برا پسرش یه دفعه زن بابا بت عصبانیت بلند شد و وای مت بددلم کسی تو آشپز خونم نره 

بیچاره خواهرشوهرم سنگ رو یخ شد 

این فقط یه موردش بود کم کم روابط سردتر شد حتی پدرشوهرم هم بعد 5 سال انگار نه انگار 5 تا بچه داشته به خدا الان سه ساله این گوشیش رو برنداشته به بچه ها زنگ بزنه که کجایین چه میکنید 

فقط یکی از برادرشوهرام نزدیک پورشه بقیه راه دورن این خانم بجه دومش که دوقلو بودن رو یکسال پیش به دنیا آورد از سر دلسوزی رفته بود به پدرش گفته بود سنی ازت گذشته دیگه بچه دار نشید سه تا داری میگفت بابام اولش هیچی نگفت ولی یه دفعه زن بابا شروع کرد به سروصدا مگه شما میخواین خرجش بدین هیچی نمیگم پرو شدین و خلاصه کلی بدوبیراه گفته بود 

الان به نظر شما این زن بابا خیلی مهربونه 

این بچه ها فقط از پدرشون توقع یه محبت داشتن توقع اینکه یه عید و روز تعطیل برن پیش پدرشون اما انگار نه انگار  ولی در عوض بالاخره خبرش میرسه هر روز خواهرا و داداشای زن بابا اونجان 

به جای رسیدن که الان دوساله رنگ باباشون ندیدن 

حالا که تاپیک زدین منم اینو بگم شما میگین نامادری نباید واسه بچه شوهر کار کنه خب اگه یه مردی زنش بمیره از خانوادش دور باشه چی خب اون بچه بدون مادر چیکار کنه 

شما با این حرفاتون نامادری هارو تحریک کردین شما میگین همه بچه شوهرا بد هستن خب یعنی همه جا بچه بده ؟

یه نامادری بچه شوهرشو زده کشته یا کتکش زده بنظرتون اینجا هم تقصیر اون بچه بیچارس ؟

مادر شما خوب بوده بهش بدی شده اجرش با امام حسین ولی همه بچه ها بد نیستن با این حرفا نامادری هارو علیه بچه ها تحریک نکنید همه آدمارو با یه چوب نزنید لطفا 

اگه یه زنی میخواد به بچه شوهرش محبت کنه با این حرفا دلسردش نکنید همه مثل هم نیستن 

من شرایط زندگی اون خانوم رو نمیدونم خب اون زن خانوم خونس درست ما نمیگیم کلفته خب تقسیم وظایف کنن زنه غذابپزه دخترا خونه رو مرتب کنن مثل یه خانواده واقعی مثل همه مادر دختر

مگه تو زندگی زنا کلفت دارن یا کارخونه نمیکنن 

میدونم دلتون شکسته درکتون میکنم منم از آدما خیلی زخم خوردم ولی همه رو به یه چشم ندیدم 

ببخشید زیاد حرف زدم ولی وظیفه خودم دیدم این حرفارو بزنم

بخدا این دنیا کوتاه تر از اونه با کینه وبدی بگذرونیمش

منم اگه تو اون تاپیک باهاتون حرف زدم واقعا معذرت میخوام بابت کامنتا اعصابم خرد بود

حالا که تاپیک زدین منم اینو بگم شما میگین نامادری نباید واسه بچه شوهر کار کنه خب اگه یه مردی زنش بمی ...

فعلا که تو جامعه ما نامادری رو به چشم شمر میبینن 

تو هر خانواده ای فرق داره این قضیه اگه کار به ازدواج مجدد آقا بکشه بعضیا کنار میان دو طرف بعضی وقتا زنه بد میشه بعضی وقتا بچه ها 

من کسی رو تحریک نکردم فقط جواب کامنتایی که به پدر زنا توهین شده بود رو دادم 

تو اون تایپیک بارها توهین شد نمونشو بهتون میگم که گفتن

ترشیده بود کسی نمیگرفتش امد خراب شد سر یه زندگی دیگه !!! ( ازدواج مجدده جرم که نیست به هر علتی که ازدواج کردن )

کلفته دیگه وظیفش بوده کار کنه شوهره واسه کلفتی گرفتش!!! ( در حالی که وظیفه حتی مادر واقعی ادمم نیست که کار خونه انجام بده این که به قول بعضیا نامادری بدجنسه چرا باید کار خونه و بچه های شوهرشو انجام بده 

تو قانون فقط وظیفه زن تمکین از شوهرشه اگه کاری غیر از اون انجام بده از سر لطف و دلسوزیه )

داره میخوره میخابه خرجش میکنه مرده پس حتما باید عین کلفت کار کنه !! ( در حالی که وظیفه مرد حمایت از زنشه چه زن اول باشه چه دوم )  

بعدا اگه وقت کنم که حوصله ندارم حتما کپی میکنم متنایی که بد و بیراه گفتنو میفرستم همین تایپیک 

نامادریم یه زنه مثل بقیه زنا تو جامعه ما به هر چشمی بهش نگاه میکنن الا یه زن 

شما فقط قانون رو گفتید پی اخلاق و انسانیت این وسط چیه اتفافا مادر همسرم فوت شدن و با اینکه بچه ای تو ...

اها پس طبق نظری که خودتون تو تایپیکتون دادید شما هم صلاحیت نظر دادنو به عنوان یه شخص سوم ندارید 

چجوری پدرشوهرت 65 سالش بود خانمش دوقلو اورد 😂

خواهرسوهرت نباید ناراحت میشد بعضیا وسواس دارن به خودش میگفت براش اب میاورد 

نه پدر من اونقدر سنش زیاد نبود 4۳ سال شایدم کمتر بود 

خانم اولش فوت شد مادر من هوو نیست بعد از مادرشون زنش شد تک فرزندم هستم ...

یه عمر براشون به قول بعضیا کلفتی کرد البته همین الانشم مناسبتا دعوتشون میکنه فسنجون درست میکنه البته الان دیگه میشناسه اونارو اما بازم چاره ای نداره ... ببخشید میترسم شناسایی شم نمیتونم بیشتر از این راجب زندگیم بگم 

اها پس طبق نظری که خودتون تو تایپیکتون دادید شما هم صلاحیت نظر دادنو به عنوان یه شخص سوم ندارید چجور ...

حالا که شده بچه اولش پسر بچه دومش که دوقلو دوتا دخترن

عجب زمونه ای شده لامصب تو خونه ای که بزرگ شدی صاحب اون خونه بودی خواهرشوهر بیچاره ام با دوتا بچه و ۳۷ سال سن بیاد از اون اجاز ه بگیره که من اجازه دارم برم تو آشپزخونه آب بخورم

عجب داره واقعا 

اون زنه انگار فقط به بچه های شوهرش حساس بود و می‌گفت بدلم وگرنه دائم بچه های دادشش و خواهرانش اونجا پلاسن 

خدارا شکر بچه ها آویزون اون زنه و باباشون نیستن قطع ارتباط رو ترجیح دادن خدا هم جای حق نشسته 

بعدشم من اصلا نگاهم به اون کاربر با نگاه شما یکی نبود 

شما کامنت های منو کامل نخوندی فقط و فقط یه چیزی تکراری کردی آره مگه کلفته 

اتفاقا اولش هم به اون کاربر گفتم محبت محبت میاره شما محبت کنید اونم دلش نرم میشه

همون طور که نامادری بدذات و بدجنس داریم نامادری خوب هم داریم که چه بسا تعدادشون خیلی خیلی کمه 

لطفا دیگه هم ریپ نزنید نمی‌خوام جوابتون بدم 

هر کدومتونم که طومار نوشتین نمیتونم بخونم🚶🏻‍♀️

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان