2777
2789

دوستان خیلی حالم بده تا این مدت همش خودمو گول میزدم و هیچ کاری نمیکردم . الان میخام بخونم برا کنکور کاملا صفرم بنظرتون میتونم دندون پزشکی بیارم ؟ 

میدونم الان همه مسخره میکنید خودمم میدونم نمیشه خیلی دیره 

واقعا نمیشه عزیزم

اگر میتونی، از الان برای سال بعد تلاس کن. اگر تست زنی بلد باشی و بازدهی مطالعت خوب باشه، شاید بتونی سال بعد داروسازی یا پرستاری بیاری

تمام این مدت خود را دوستِ تو میپنداشتم، بی‌خبر از انکه برای تو مزاحمی بیش نیستم:)

مسخرت نمیکنم اما الان نمیشه واقعا در برابر کسایی که سه سال دارن میخونن که این رشته قبول بشن شانسی نداری اما هنوز دیر نیست اگه بخونی پرستاری و مامایی و رشته های پایین تر قبولی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزمم 

مطمعن باشید ‌که اگه روزی بشینید خوب و عالی بخونید و ساعت مطالعه ثابت رو به بالا. مفهومی و البته با مشورت هنوز دیر نیست شک نکن دیگه تهش اینه پرستاریو بیاری باتوجه به اینکه میگید صفرم میگم . تجربی ۵کتاب مطمعن باشید که میشه.🌱

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵      قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍