2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیاد پایین

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

والا میگن طلا تقلبی الان اومده ب نظرت پایین میاد با این اوضاع😒

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

والا میگن طلا تقلبی الان اومده ب نظرت پایین میاد با این اوضاع😒

چی بگم

طلا بالا بره قیمت همه چی صعودی میشه ....خونه هم میترکه

مستاحرها بیچاره میشن

صاحبخونه ها هم نمیتونن فکر تغییر باشن

⁦♥️⁩

چی بگمطلا بالا بره قیمت همه چی صعودی میشه ....خونه هم میترکهمستاحرها بیچاره میشنصاحبخونه ها هم نمیتو ...

آره بخدا انشالله درست بشه

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

سلام خوبید؟ یه تاگیک دیدم نوشته بودید اسکاج میخواین، منم میبافم هرتعداد هرجا بخواین پست میکنم اگه خو ...

سلام عزیزم خوبی

گلم من با کاموا معمولی میخوام

چون این کاموا نرم ها همه جا هست اما دوسشون ندارم

⁦♥️⁩

اصلا نظرم ربطی ب این تاپیک نداره!اومدم بگم ک خیلی خیلی خوشحال شدم از خوندنه جریانه نوار مغزی و نتیجه ش،چون انگار قفل شده بود اون تاپیک دیدم تنها راهش اینجاس که حرفمو بزنم^_^(امیدوارم همیشه خوشحال و سالم باشین زیره سایه حق))

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام