2777
2789
عنوان

ني ني و مهموني و مراسم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 27 پست

اگه میبینی بچه اذیت میشه زودتر برگرد عزیزم،شما میری مهمونی من چی بگم که یکسره مهمون دارم ،هفته ی پیش سی نفر مهمون داشتم فردا شب نوزده نفر ،بچمم دو سالشه ،همه ی روزای هفته رم یا کلاسم یا جایی درس میدم ،دلم یکم استراحت میخواد ببخشید سرت رو درد اوردم دوستم

الا بذکرلله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن عموى من بچه هاشو عادت داده بود به صداى موزيك بلند چون هميشه مهمونى و دورهمى بودن، يه بار عروسى دعوت بوديم بچه رو زير باند خابونده بود، بچه هم انگار دور از جون كر بود، اصلا يه لحظه هم بى تابى نكرد توى مراسم

از اول باید عادتش میدادی توی سر و صدا بخوابه.من تا حالا ندیدم کسی به خاطر این مسئله مهمونی نره

تو سر و صدا عادت داره ولي شما به اين صداي وحشتناك و بلند موزيك كر كننده تو باند ميگي سر و صدا؟؟؟ عزيز گوش بچه  ظريفه اسيب ميبينه.چطور عادتش ميدادم هر شب دارام دارام رو سرش روشن ميكردم؟ 

سر و صدا يعني صداي گفتگوي معمولي دو نفر صداي تلويزيون و غيره

تو سر و صدا عادت داره ولي شما به اين صداي وحشتناك و بلند موزيك كر كننده تو باند ميگي سر و صدا؟؟؟ عزي ...

دختر من ۱۴ ماهشه قبل از این که جایی برم میخوابونمش تا اونجا خوابش نگیره با هر نوع صدایی هم مشکلی نداره

من بچمو عادت ندادم ب سروصدا چون بچه باید برای رشدش توی ارامش بخوابه.اما عروسی و اینا ک میرم چون صدا یکنواخت بلنده و اینطور نیست ک مثلا یدفه یصدایی ب بچه بخوره.بچم اذیت نمیشه ومیخوابه توی بغلم.اگه کریر یا کالسکه میذاری ببر همراهت و نهایتن اگه خیلییی بی تاب شدبرگردید

دختر پاییز

من کلا آدم خجالتی ای بودم به هیش کی هم نه نمیتونستم بگم اما از وقتی دخترم اومده تو روی همه وایمیستم خیلی جاهارو به خاطر سروصدای زیادی یا بی برنامگی که تا نصف شب طول میکشه کنسل میکنم جاهایی هم که میرم از قبل میگم ما شب زود برمیگردیم خونه که شام رو زود بخوریم و برگردیمحتی تو حشن یکی از نزدیکا نرفتم خیلی ناراحت شد اون موقع دخترم تازه به دنیا اومده بود شیر دهی تو جای شلوغ سختم بود و البته پوشک کردن بچه و .... که طرف خیلی ناراحت شد

ولی مهم نیست برام😀

از الان اینقدر لوسش نکنین یعنی چی بچم اذیت نشه اینا مگه قراره تا اخر عمرش هیچ مهمونی پرسروصدایی نر ...

الان چيزي نميفهمه.مهموني اينا عاخه مهموني معمولي نيست بيشتر از اين نميتونم تو ني ني سايت بگم چه جوريه.ولي گاهي طاقت خودمم تو اين مراسما طاق ميشه چه برسه به بچه.مهموني نيست كه چندتا خانواده بشينن دور هم بگو و بخند كنن كه...

دختر من ۱۴ ماهشه قبل از این که جایی برم میخوابونمش تا اونجا خوابش نگیره با هر نوع صدایی هم مشکلی ندا ...

اين خيلي راه خوبيه سعي مي كنم بخوابونمش.حرف بقيه كاربرها هم درست بود اگه ديدم سخته برميگردم.والا مجبور كه نيستم.

چه طرز تفکر عجیبی داری واقعا!!! همسرت حق داره! از الان میخوای بچه رو از اجتماع بندازی

والا اگه اجتماع مراسم اينا با  .... و .... هست ميخوام هزار سال سياه اجتماعي نشه.

خودتون جاهاي خالي رو پر كنيد ديگه