2777
2789
عنوان

ورم و پف صورت بعد از رنگ مو

305 بازدید | 2 پست

بچه ها حالم خیلی بده، اصلا من،من نیستم، آدم فضایی شدم بخدا، یا ب قول داداشم ک 10 سالشه میگه شبیه مومو شدی

بابا من بعد ازدواجم چندباری سرمو رنگ کردم، هیچ مشکلیم نداشتم، یبار رفتم ارایشگاه و سرمو رنگ و دکلره کرد،فرداش صورتم ورررم کرد ناجور، بعد اونم دیگه هربار رنگ کردم چه رنگ چ دکلره چ بخوره ب سرم چ فقط ساقه هارو رنگ کنم دوباره صورتم ورم میکنه، ورمشم جوریه که از پیشونیم شروع میشه میرسه به پلکام و ابروهام و زیر چشمام و... 

حالا اومدم شامپورنگ گیاهی امتحان کردم بازم همون شد😩😩😩الانم پف کردم، از 4شنبس ک رنگو زدم، دو سه جاهم مهمونی دعوت بودم، نشد ک برم، الانم سه روز دیگه تولد دخترمه درسته قصد تولد گرفتن نداشتم اما خب بیرون که میخواستیم بریم.. لعنتی دوبارم دکتر رفتم از امپول و قرص و پماد بگیر همه چیو زدم و خوردم، اما همچنان پف دارم و خوب نشده، حالم از خودم ب هم میخوره، با ماسک تو خونه زندگی میکنم، عاغا اصن کسی هست مثل من باشه؟ چرا باید حساسیت داشته باشم اخه، خدا میدونه چقدر عاشق رنگ مو و این چیزام، شوهرمم تو کارای زیبایی فقط رنگ رو میزاره انجام بدم، دیگه تو دوره ای هستیم ک همه خانوما یه حرکتی تو صورتشون زدن، اما شوهرم هیچکارو نمیزاره، نه میکرو نه کاشت مژه ن عمل بینی ن ژل لب و فیلر و زاویه فک و بوتاکس و... هییییچ کدوم

انقدر دلم گرفته بخدا🥲🥲دلم ی تغییر میخواد

راستی فقط گزاشت پارسال برم موهامو فر کنم، واسه فر اتفاقی برا صورتم نیوفتاد، حالا 10 روز دیگه هم نوبت ترمیم گرفتم واسه موهام ک فر کنم، میترسم نکنه باز مثل الان بشم... والا من میخوام روحیم عوض شه زیبا شم بیشتر ری.. ده(با عرض پوزش) میشه به سر و صورتم.. میشه برام دعا کنین زودتر قیافم ب حالت اول برگرده و با مواد فر دوباره به این ریخت و قیافه در نیام؟ 😔☹️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.