بچه ها حالم خیلی بده، اصلا من،من نیستم، آدم فضایی شدم بخدا، یا ب قول داداشم ک 10 سالشه میگه شبیه مومو شدی
بابا من بعد ازدواجم چندباری سرمو رنگ کردم، هیچ مشکلیم نداشتم، یبار رفتم ارایشگاه و سرمو رنگ و دکلره کرد،فرداش صورتم ورررم کرد ناجور، بعد اونم دیگه هربار رنگ کردم چه رنگ چ دکلره چ بخوره ب سرم چ فقط ساقه هارو رنگ کنم دوباره صورتم ورم میکنه، ورمشم جوریه که از پیشونیم شروع میشه میرسه به پلکام و ابروهام و زیر چشمام و...
حالا اومدم شامپورنگ گیاهی امتحان کردم بازم همون شد😩😩😩الانم پف کردم، از 4شنبس ک رنگو زدم، دو سه جاهم مهمونی دعوت بودم، نشد ک برم، الانم سه روز دیگه تولد دخترمه درسته قصد تولد گرفتن نداشتم اما خب بیرون که میخواستیم بریم.. لعنتی دوبارم دکتر رفتم از امپول و قرص و پماد بگیر همه چیو زدم و خوردم، اما همچنان پف دارم و خوب نشده، حالم از خودم ب هم میخوره، با ماسک تو خونه زندگی میکنم، عاغا اصن کسی هست مثل من باشه؟ چرا باید حساسیت داشته باشم اخه، خدا میدونه چقدر عاشق رنگ مو و این چیزام، شوهرمم تو کارای زیبایی فقط رنگ رو میزاره انجام بدم، دیگه تو دوره ای هستیم ک همه خانوما یه حرکتی تو صورتشون زدن، اما شوهرم هیچکارو نمیزاره، نه میکرو نه کاشت مژه ن عمل بینی ن ژل لب و فیلر و زاویه فک و بوتاکس و... هییییچ کدوم
انقدر دلم گرفته بخدا🥲🥲دلم ی تغییر میخواد
راستی فقط گزاشت پارسال برم موهامو فر کنم، واسه فر اتفاقی برا صورتم نیوفتاد، حالا 10 روز دیگه هم نوبت ترمیم گرفتم واسه موهام ک فر کنم، میترسم نکنه باز مثل الان بشم... والا من میخوام روحیم عوض شه زیبا شم بیشتر ری.. ده(با عرض پوزش) میشه به سر و صورتم.. میشه برام دعا کنین زودتر قیافم ب حالت اول برگرده و با مواد فر دوباره به این ریخت و قیافه در نیام؟ 😔☹️