2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

134 بازدید | 14 پست

سلام

دوازدهمم اگ از الان شروع کنم ب خوندن فقط واسه امتحانات نهایی بخونم تمام تلاشمو بکنم امیدی هس موفق شم رشته ی خوب بیارم؟ خیلی دیر شده و من هنوز ی کتابو هم باز نکردم حتی 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقع بین باشیم نه ولی تمام تلاشتو بکن نهایی ها رو خوب بده که سال بعد اگر خواستی پشت کنکور بمونی خیالت از نهایی راحت باشه دیگه لازم نباشه ترمیم کنی ...

ی پشت کنکوری که به ارزوش نرسید 🥲

حتما عزیزم ناامید نباش از همین الان شروع کن بعد ببخشید یه سوال داشتمشما میدونید امتحان نهایی دهم چی ...

دهم کلا نهایی برداشته شد پایه یازدهمم شش درس فقط نهایی هست 

آره من فقط ب قصد امتحانای نهایی خوندم ملی قبول شدم 

درخواست نده.  ریپ نزن بابا چاقال😒 لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

من دهنم قراره سرویس بشه اگه نهایی بود یا حداقل هماهنگ استانی تا ۲۰. هم میتونم بشم ولی اگه نشه رسما ک ...

از اولم این نهایی ها به نفع ما کنکوری ها نبود فقط استرس بیشتر به جونمون انداخت خدا لعنتشون کنه 

از اولم این نهایی ها به نفع ما کنکوری ها نبود فقط استرس بیشتر به جونمون انداخت خدا لعنتشون کنه

آره واقعا حق بچه ها رو ضایع میکنن حداقل تاثیر معدل و بردارن خیالمون راحت بشه