2777
2789

من دو ساله ازدواج کردم تو عقدیم

شوهرم شهر دیگه خونه و وسیله داشت منم بعد عقد اومدم اینجا

حالا چند روز دیگه سال خونه تموم میشه و شوهرم میگه بریم شهرستان ، پیش مامان بابام که من اینجا تنها نباشم

خودشونن کل فک و فامیلشون شهرستانن(همشهری ایم)

ولی چون اخلاق پدرشوهرم بده کلا با فامیلاشون رفت و آمد نمیکنن

خود پدرشوهر مادرشوهرم و برادر شوهرام اخلاقشون جوریه که یه سره چتر باز میکنن خونه ما یا خونه بابام

مخصوصا مادر شوهرم که از خداشه یکی براش بشوره بپزه خودشم کوچیک ترین کمکی نمیکنه

یه سره هم به شوهرم میگه بیا منو ببر خونتون😐😐😐😐

دیشب خونه پدرشوهرم بودیم صحبت شد که میخوایم اثاث کشی کنیم اصلاااااا حرفی از کمک کردن نزدن که هیییییچ😐

هزاااار بار گفتن خیلی خوبه برین ما یکسره هم میایم اونجا همش ۱۰ روز ۱۵ روز می مونیم😭😭😭😭😭

شوهرمم یکسره با ذوق میگفت اره حتما بیاین

اصلا با اسنپ بیاین من خودم بر میگردونمتون

یا تنها میشیم همش میگه خیلی خوب میشه مامانم و داداشام میان پیشمون میمونن

بخدا از دیشب انققد جوش زدم معده و قلب برام نمونده

بگین چکار کنم که شوهرم بهش برنخوره دعوا راه بندازه دم رفتنی😭😭😭😭😭

چون عصبیه با کوچیک ترین حرفی داد و بیداد راه میندازه

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

بگو اگه می خواستی همش مامانت و بابات پیش ت باشن چرا ازدواج کردی اگه به اینه منم دوست دارم خانوادم همش پیشم باشن ، زندگی مشترک باید طبق سلیقه هر دو طرف باشه گربه دم حجله بکش ، چه بی عارن بیان چتر بشن رو سر عروس ، تو برو چتر بشو خونشون ببین خوششون می اد یا نه فقط خودشون دوست دارن چتر بشن عجب شوهری داری 🤔😳 خودش دو ست داره همش خونش شلوغ باشه ما خودمون هم بخواهیم فقط سالی یکبار پدر و مادر شوهرامون یا خانواده خودمون می ان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اگه می خواستی همش مامانت و بابات پیش ت باشن چرا ازدواج کردی اگه به اینه منم دوست دارم خانوادم هم ...

نمیفهمن که اخه

شوهرم باینکه ازم بزرگ تره ولی بچه س لجبازه

اینجوری بگم بدتر لج میکنه دعوا راه میندازه🤦🏼‍♀️

الان در حد حرفه چیزی نگو ..بعدا سر فرصت وقتی خواستن بیان یه کاری کن نیان ..یکی دوبار اومدن اذیت شدی ...

اره بابامم همینو میگه 🤦🏼‍♀️

نگو چون از چشمش میفتادی تنها راه اینه که بری چتر شی خونه مادرشوهرت تا حرصش در اد اونوقته که شوهرت مت ...

اخه اونجا هم که میرم کاراشونو میندازن گردنم

این بمونه که شوهرمم از باباش خوشش نمیاد هردفعه میگم در حد نیم ساعت بریم خونشون نمیاد

ماهی یکبار منو میبره اونجا