2777
2789

هرکاری میکنم نمیشه 

تو خونه پیش خانواده ای ک هیچ وجه اشتراکی نداریم دارم زندگی میکنم درسته دوتا طبقه مجزا اما واقعا خسته‌م از کاراشون از حاشیه هاشون

از بدبختی های ک برام درست میکنن

کم آوردم دوتا بچه دارم 

تالان خیلی تحمل کردم ۱۱ سال

شوهرم طلاق بده نیست منم دیگه تحمل ندارم باباش نمیذاره از اینجا بریم

هرچی تلاش میکنیم نمیشه 

میخوام خودمو بکشم یکبار مردن بهتر از هزار بار مردن

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباش نمی‌ذاره یعنی چی؟دقیقا چطوری نمی‌ذاره؟

شما برین من میمیرم 

اگه بری دیگ بچه من نیستی

اگه من مردم گردن شماهاست

هروقت هم پول جمع بشه ب ی نحوی آزمون میگیره

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
در عوض ما میخوایم بریم پول نداریم تو یه خونه باهاشونیم یه اتاق بیشتر نداریم

چی می‌کشی چی میکشییییی تو

شما برین من میمیرم اگه بری دیگ بچه من نیستیاگه من مردم گردن شماهاستهروقت هم پول جمع بشه ب ی نحوی آزم ...

بنده خدا ترس تنهایی داره 

چقدر سخته براتون هم تو فشارین هم عذاب وجدان میده بهتون

پولی که جمع میشه رو بهش نگید دارید 

پول خواست بگید نداریم یا یه مبلغ جزئی بهش بگید

چند سالشه؟

مادر شوهرت چی؟

مجرد تو خونه‌شون نیست؟

بقیه خواهر برادرا خوب سر میزنن؟

چی می‌کشی چی میکشییییی تو

هی خواهر باز تو خونت  مجزاست شوهرم میگه طلاتو بفروش بریم اجاره فکر کن برادر شوهر و خواهر شوهر مجرد دارم تو یه خونه ایم نفسم گرفته جارو جنجال داریم هر روز دو تا بچه دارم نمیدونم چکار کنم

بنده خدا ترس تنهایی داره چقدر سخته براتون هم تو فشارین هم عذاب وجدان میده بهتونپولی که جمع میشه رو ب ...

اره سر میزنن

گناه من چیه میگفتن من بله نمیگفتم من ازدواج نمی‌کردم آره بقیه بچه ها سر میزنن مادرشوهرش جوونه ۵۴ سالشه وپرشوهرم ۶۱

اره سر میزننگناه من چیه میگفتن من بله نمیگفتم من ازدواج نمی‌کردم آره بقیه بچه ها سر میزنن مادرشوهرش ...

فکر می‌کنم باید یه گفت و گویی با شوهرت داشته باشی

مثل پرسش و پاسخی که ما الان انجام دادیم

تا شوهرت خودش جواب منطقی رو بده و کاملا براش واضح بشه موقعیت و سختی تو

با سیاست صحبت کن از پس اندازتونم به هیچکس نگو

امیدوارم مستقل شین 

خودکشی راهش نیست خانومی بالاخره زندگی هر کسی یه طوری سخته باید قوی باشی و بچه های قوی ای تربیت کنی ❤️

خود کشی خوب نیس هر چقدر شرایطت بد هم باشه به این فکر نکن

میتونی شاغل بشی این مدلی رو استقلال مالیت کار کن خیلی جلو میفتی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم