2777
2789
عنوان

سازمان سنجش نیست سازمان رنجشه

228 بازدید | 16 پست

خدایا ما چه گناهی کردیم که دانش اموز شدیم از دست اینا دیوونه شدیم دیگه یا امتم زمان خودت نجاتمون بده فقط

یبار عمومی هارو حذف میکنن تاثیر معدل دهم و یازدهم و دوازدهم میزارن

بعد پشیمون میشن مبگن تاثیر معدل حذف شه عمومیا برگرده

بعد دوباره میگن نه تاثیر معدل دهم حذف شه همون یازدهم و دوازدهم بمونه

بعد ما که میریم دوازدهم دوباره میگن نه ۶ تا درس از یازدهم نهایی باشه و دهم حذف شه دوازدهمم کامل بمونه😐

فقط ما که ۱۴۰۴ کنکور داریم خار داشتیم که همه درس هارو باید یازدهم نهایی میدادیم حالا مال ۱۴۰۵ فقط ۶ تا باید نهایی باشه😐😐😐😐

بیچارمون کردید دیگه پدرمونو دراوردید میخوابید پا میشید یه تصمیم جدید میگیرید ایشالا به سر بچه های خودتون بیاد من که حلال نمیکنم شدم یه ادم افسرده بی‌برنامه ی سردرگم

عاشق گربه ها🥺🍓 با کسایی که واکسن هاری شون رو نزدن حرفی ندارم جوابشونم نمیدم😎

الان ۱۴۰۴. چطوریه 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ما هم ۶ تا شد ها

خب بگو 

اگه میدونستیم وقتمونو میزاشتیم رو اون شیش تا ک 19/20 بشیم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

من که دیگه از کنکور راحت شدم ولی تو اون چند سالی که پشت کنکور بودم کاملاً معنی موش آزمایشگاهی رو درک کردم. 🙂

اعصابتون رو بخاطر این چیزها به هم نریزید، اینم می‌گذره. 

خب بگو اگه میدونستیم وقتمونو میزاشتیم رو اون شیش تا ک 19/20 بشیم

این ۶ تا که موندن زاتا باید وقت میذاشتیم 

مهم ترینان 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

این ۶ تا که موندن زاتا باید وقت میذاشتیم مهم ترینان

کجا گفتن تاریخ و جامعه و عربی مهمن😐

فقط گفته بودن فارسي و زبان و دینی

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

فاز شما دوازدهمی ها قابل درک نیست

اگه خودتونم پشت کنکوری بودید بازم این حرفو میزدید؟

فقط به فکر منافع خودتون نباشید

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

کجا گفتن تاریخ و جامعه و عربی مهمن😐فقط گفته بودن فارسي و زبان و دینی

انسانی هستی نمیدونستی تاریخ و جامع مهمن؟😐عربی هم که برای همه ی رشته ها مهمه در کنار فارسی و دینی و زبان 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن