2777
2789
عنوان

اونایی که سقط کردن بیان

174 بازدید | 20 پست

من تازه بچم۵ماهم نشده الان بی بی زدم مثبت شده ۲۰روز پیش رابطه داشتم قرص ال دی هم‌مصرف کردم ۷ روز ولی باردار شدم تورخدا راهکار بدین من تو شیر خشک این اولی موندم تورخدا نصیحت نکنین چون جلوگیری کردم راهکار بدین 

راهکار بدیم میشیم شریک قتل 🥺 درسته واقعا سخته تو این دور زمونه خودت شیر نداری؟ 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانم ها سقف تاپیک های من ۶ تا روزانه پرشده نمیتونم بزنم اسی ببخشید تروخدا ببخشید دارم از ترس می‌میرم😭😭

من نامزد داشتم و جداشدیم صیغه محرمیت بودم دوسال و خیلی اصرار کرد و رابط کامل نداشتیم و من هنوز دختر هستم و روز اخر پریودیم رابط داشتیم و من حس میکنم چند قطره ریخت اطرافش خودش مطمعن بود چیزی نشده من اورژانسی ۱،۵ خوردم و دی ماه پریود شدم بهمن ماهم پریود شدم اما خب مقدارش کمتر بود خیلی میترسم شکمم اومده جلو آذر رابط داشتم و نفخ و یبوستم بیشتر شده و مزه اهن حس میکنم ممکنه باردار باشم اخه جداشدیم😭😭😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بی بی چک بزن خر چند احتمالش خیلی خیلی کمه

شرایطش ندارم اصلاااا بخدا

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

خانم ها سقف تاپیک های من ۶ تا روزانه پرشده نمیتونم بزنم اسی ببخشید تروخدا ببخشید دارم از ترس می‌میرم ...

احتمالش خیلی کمه. سه تا بیبی چک از سه برند مختلف تو سه روز مختلف بزن، مطمئن شی.

احتمالش خیلی کمه. سه تا بیبی چک از سه برند مختلف تو سه روز مختلف بزن، مطمئن شی.

شرایطش رو ندارمممم😭😢

پرواز نمیکنه اسپرم

تو گوگل زده مثل مکش جارو برقی جذب میکنه رحم اسپرم رو😭دارم دق میکنم دق سه ماه گذشته دقیق و من دارم ذره ذرع از ترس آب میشم شرایط تست زدن هم اصلا ندارم😭😭اونم ول گرده رفته هرچی بهش گفتم خدا لعنتش نکنه جلو گیری کن