2777
2789

سلام دوستان کسی بوده جنینش این تشخیص رو بخوره و بگن تا پایان بارداری چیزی مشخص نیس؟ 

من ابتدا ریسک سندروم داون خیلی بالا در ازمایش غربالگری خوردم و امنیوسنتز دادم سالم بود. 

اما تو سونو 18 هفته 10 روز رشد بازو و ران عقب بود. و اینکه جنسیت هم قطعی نبود. الت کوچک بود و کیسه بیصه شبیه به لابیا... 

کسی بوده با همچین تشخیصی دوستان؟ 

من تو پیج یه متخصص رادیولوژی چنین موردی دیدم. فرستادن ازمایش سلفری جهت تعیین جنسیت. مثلا تو سلفری بر اساس دی ان ای با قطعیت دختر اعلام شده بود اما تو سونو آلت پسرانه داشت. با تشخیص جنسیت دوگانه مجوز سقط داده بودن

ببخشید اگر کامنتم نگرانت میکنه اما خب حقیقتا میدونم داشتم چنین بچه ای چقدر میتونه چالش انگیز باشه، انشاالله شما پیگیر بشید و هیچ مشکلی نباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اون هایپوسپادیاس نبود، این قابل درمانه با جراحیاون ابهام جنسیت بود که عامیانه بهش میگن دوجنسی

ممنونم عزیزم

بستگی به میزانش داره مجوز سقط. 

واسه من تو امنیوسنتز پسر بود. تو سونو هم پسر بود. جوری نبود اصلا مجوز سقط بدن. میگفتن باید تا پایان بارداری صبر کنی.احتمال زیاد واسه من هیپوسپادیاس با شدت زیاد بوده. 

نگرانم نکردی چون همسرم اجازه نداد به دنیا بیارمش.سقط کردم. و روزهای وحشتناکی رو دارم میگذرونم

البته اون هایپوسپادیاس نبود، این قابل درمانه با جراحیاون ابهام جنسیت بود که عامیانه بهش میگن دوجنسی

گلم میگم خواهرتون گفتین واسه باروری مشکل دارن. میشه بگیذ مشکل اسپرم و ذخیره شون در چه حد هست؟ 

عاخه ما هم داشتیم و من باردار شدم. البته طول کشید 7 ماهی

تو ماه های بالا سقط کردی؟چجوری؟تصمیم همسرت چرا این بود؟

به بدبختی

میگفت پسرم اگه آلتش مشکل داشته باشه زندگیش تباه میشه. و البته چون کلا ازمایشمم پر ریسک بود از اول همسرم ترسیده بود نکنه دنیا بیاد مشکل دیگه هم باشه. 

کلی دکتر رفتیم جواب درست نمیدادن. 

ممنونم عزیزمبستگی به میزانش داره مجوز سقط. واسه من تو امنیوسنتز پسر بود. تو سونو هم پسر بود. جوری نب ...

غصه نخور، حتما حکمتی هست

بچه مریض هم خودش رنج میکشه، هم والدینش در زجر و عذابن

من جای شما بودم مثل همسرتون تصمیم میگرفتم

گلم میگم خواهرتون گفتین واسه باروری مشکل دارن. میشه بگیذ مشکل اسپرم و ذخیره شون در چه حد هست؟ عاخه م ...

خواهرم ذخیره‌ش ۰.۳ بود و اسپرم شوهرشم با وجود عمل خیلی ضعیف بود. اما خدا رو شکر با iVF همون سری اول باردار شد.

خیلی ناامید بود ولی خدا بزرگه

انشاالله شما هم مادر میشی به زودی و تلخی این روزا رو فراموش میکنی

خواهرم ذخیره‌ش ۰.۳ بود و اسپرم شوهرشم با وجود عمل خیلی ضعیف بود. اما خدا رو شکر با iVF همون سری اول ...

خداروشکر. بچه شون دنیا اومده؟ سالمه؟ من یه دونه کلومیفن خوردم همش خودمو سرزنش میکنم