2777
2789

اختلاف داریم هر بار ی موضوعی درست میکنه و منو پیش فامیلا خراب میکنه 

الان میخوایم خونمون رو بفروشیم و یه واحد آپارتمانی بگیریم که ازشون دور بشیم بنظرتون ارزششو داره خونه ویلایی بفروشم برم آپارتمانی که نبینمشون و دخالت تو زندگیم نباشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا با جاریم دشمن بود ولی الان میخواد حرص من بده یکسره با جاریم رفت و آمد داره با هم مهمونی میرن

چقدر رفتارش بچگانه هست

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

آرامش روان و جسمت می ارزه به هزارتا خونه ویلایی.

این آدمای سمی که موجب اذیتت میشن اگر نبینی باورکن حالت بهتره.گرچه دور بشین هم نیش میزنند ولی لااقل کمتر . فقط برو ازشون دور شو دورررررررررر

خیلی ذهنم بهم ریخته س کاش از اول نمیومدم تو این محله

حق دارین. کلا نه اینکه بگم چون فامیل شوهره نه،درمحموع اما ی فاصله مسافتی باشه خوبه البته اگه مقدور باشه. 

مامانم اینا ی واحد آپارتمانی خیلی خوبی داشتن که از قضا واحد روبروییش به طور اتفاقی واقعا اتفاقی، به اسم یکی از فامیلا بابا درآمد. نرفتن توس بشینن ،مامانم گفت آرامش روانم مهمتره ، درسته اون آپارتمان خیلی قشنگ و جای خوبی  بود ولی فروختن و رفتن جای دیگه.ارامشه مهم تره.